Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p.m değil,kişisel mesaj yada özel mesaj

angband

Öne çıkan mesajlar

Ozel ne yapacak ben onu merak ettim fazlacana dogrusunu soylemek gerekirse..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

175 tane vardı kutuda temizledim geçen.çokta onemli deil açıkcası.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu şimdi Türkçe' mize sahip çıkalım falan diyecek lütfen p.m. değil kişisel mesaj yada özel mesaj yazacak sandım Pehh[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı

[Bu mesaj Joe tarafından 06 Ekim 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dolu olsa nolur boş olsa nolur ya ben hepsini siliyorum gelenleri ne boş olunca adamı asıyolar mı alla alla[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 06 Ekim 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
ang sen dogruların adamı ol ama p.m kutun genelde bos kalır boyle.

ahahhah..doğruların adamı olmayı kim istemezki.hem neden insanlar dogruculardan uzak durmak istesinki? senin yazdıgından ben bole anladım..[signature][hline]follow the darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joe, 06 Ekim 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
bende bu şimdi Türkçe' mize sahip çıkalım falan diyecek lütfen p.m. değil kişisel mesaj yada özel mesaj yazacak sandım Pehh
[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...