Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Oynarken Coşan Eleman AGRESIF OYUNCU >: ) [+16 video]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kapının arkasında eleman yok o lise mezuniyet resmini yapıstırmıslar duvara buyuk bende insan zannetmistim basta[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
Bu salağın kız arkadaşı var mı acaba çok merak ediyorum.

-Hey Jane,are we goin' out tonight?
+Damn sorry John I have to work tonight
-FUCK YOU! WHAT THE FUCK! YOU SUCKER! BIAAAATCH! FUCK YOU DAMN[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Mesaj tarihi:
Yazık lan. Ben pes oynarken salak ollere çok sinirlenirim, ayağımı yere vurrum amam bu kadar değil.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
biraz şov yapıyor gibi mi acep?

sonuçta biri seni kamerayla çekiyor ve sen bu kadar deliriyorsun.

Not: dikkat ederseniz kamera sabit değil.

Ek: ben sessiz dinledim. kulaklığımı evde unutmuşum :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 05 Ekim 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KenshinHimura, 05 Ekim 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Spidee De Cok Guzel Winng Oynar...

lol

ayrıcana spidee jedi academy oynarken lightning atan cocugu cafede dövecekti.. ileriki aşamada böyle oluyor demek ki[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!
Mesaj tarihi:
bu rıdvanın gençliine benzio :D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
basta sov gibi geliyo ama sonlara dogru herifin kacık oldugu gercegi ile karsilasioruz : )[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
ergenlik çağında bu hepimiz geçtik :p
ahaha öldüm ya karnıma ağrılar girdi deliriyor adam resmen hareket falan çekiyor ekrana.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
eheh ben de fm de 2-1 önde gittiğim maçlar son 5 dakikada 2-3 oldu mu camdan aşağı bişiler atasım geliyor. Soda şişesi fırlattığım oldu, ha bi de eski 7650'im bu yüzden bozulmuştu :)[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki:
Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 05 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
öyle güzel dövülür ki bu çocuk. tadına doyulmaz.

+1[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Mesaj tarihi:
Türk olduğum için gurur duyuyorum, ne o öyle hep aynı küfürler yav![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 06 Ekim 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
said:
horacegoesskiing, 05 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
öyle güzel dövülür ki bu çocuk. tadına doyulmaz.

+1

inhhahaaha[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
  • Yeni Oluştur...