Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Oynarken Coşan Eleman AGRESIF OYUNCU >: ) [+16 video]

DueLisT

Öne çıkan mesajlar

kapının arkasında eleman yok o lise mezuniyet resmini yapıstırmıslar duvara buyuk bende insan zannetmistim basta[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

biraz şov yapıyor gibi mi acep?

sonuçta biri seni kamerayla çekiyor ve sen bu kadar deliriyorsun.

Not: dikkat ederseniz kamera sabit değil.

Ek: ben sessiz dinledim. kulaklığımı evde unutmuşum :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 05 Ekim 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KenshinHimura, 05 Ekim 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Spidee De Cok Guzel Winng Oynar...

lol

ayrıcana spidee jedi academy oynarken lightning atan cocugu cafede dövecekti.. ileriki aşamada böyle oluyor demek ki[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!
Sosyal ağlarda paylaş

basta sov gibi geliyo ama sonlara dogru herifin kacık oldugu gercegi ile karsilasioruz : )[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ben de fm de 2-1 önde gittiğim maçlar son 5 dakikada 2-3 oldu mu camdan aşağı bişiler atasım geliyor. Soda şişesi fırlattığım oldu, ha bi de eski 7650'im bu yüzden bozulmuştu :)[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki:
Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 05 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
öyle güzel dövülür ki bu çocuk. tadına doyulmaz.

+1[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...