Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Arkadaşlar nette gezinirkene hiç bi sorun çıkmamasına rağmen nedense anlıyamadığım bi şekilde p2p programlarına bağlanamıyorum xp firewallı kapalı lakin modemin ayarlarından mı bişi yapmam gerekiyo portmu açıcam ne edicem. Modem:airties RT-101 Ethernet Acaba modemsel bi sorun olabilirmi bi yol şeederseniz çok sevinirim. Modemin ayrıca olan firewallınıda kapadım bu arada bütün programları yükledim aresti morfüstü vs vs...[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 airties firewall deafult açık mı geliyordu? bi onu kontrol et istersen. bir de hangi p2p programlarıyla denedin? not: senin kullandığın modem router özelliği içerdiği için port forwarding bağlantını hızlandıracaktır fakat bağlanamama nedenin olamaz. çok düşük bir ihtimalle nat protokolünde sorun olabilir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hemen hemen hepsiyle denedim şu an modemin ayarlarına girdiğimde firewall kapalı gözüküyor morfüs dns sorunu verdi ares falan bağlanmıyor başkada abidik gubudiklerle denedim işte.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Öne çıkan mesajlar