SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 O Gün anlarsın Seni de şarkılar ağlatır birgün Yalnızlık ne demek o gün anlarsın Kalbine çökünce acı bir hüzün Belkide aşkımı o gün anlarsın Ansızın bir hasret sarar içini Bir garip özleyiş yakar içini Gün gelir döversin kendi dizini Pişmanlık ne demek o gün anlşarsın Döndükçe mevsimler geçtikçe yılar Hep dünlere çııkargittiğin yollar Yeniden maziye bir dönüş başlar İşte o zaman beni anlarsın Belkide aşkımı o gün anlarsın. ==================================== ==================================== Gel kabrime Öldüğüm gün hiç üzülme Yas tutmadan gel kabrime Yırtık ta olsa bir resmini Küsde olsak koy kabrime Unutma hiç ne olursun Gelen geçen herzaman okusun Aşkımı yaz kabrime Niye gittim yaz kabrime İstemem hiç boyun bükme Gözlerinden yaşlar dökme Hakkını helal etmesen bile Gel istersen tekme at sineme Yumruğunu vur kabrime Ama hiç bir zaman seviğimden şüphe etme! ======================================== ======================================== Sevseydin sen beni Ruhumu yakmazdı böyle sarkılar Sevseydin sen beni sevdiğim kadar Gönlümü sarmazdı binbir acılar Sevseydin sen beni seviğim kadar Karanlık geceme güneş doğardı Kederler hüzünler birbir solardı Ümitsiz aşkıma ümit doğardı Sevseydin sen beni sevdiğim kadar Yıklıp gitmezdi hayaller böyle Geçipte gitmezdi lise şöyle Elbette bitmezdi aşkım böyle Sevseydin sem beni sevdiğim kadar ========================================== ========================================== Önemli Değil Artık hayatımdan sildim ben seni Gelsende gitsende önemli değil Şimdi ben değğil bir başkasını Sevsende beğensende önemli değil Bir zaman lise de aşkımdın artık değilsin Şimdi senin boynun düşşün, başın eğilsin ayrıldık seninle dost düşman bilsin Kızsanda küssende artık önemli değil Kül ettin içimdeki temiz aşkını Dondurdun sevginle taşan kanımı Sen artık resimlerimi, mesajlarımı Silsende , yaksanda önemli değil ============================================= ============================================= Hiç farkın yokmuş Aklıma gelmezdi sevmeyeceğin Seninde taşlardn hiç farkın yokmuş Gönül kafesimden uçup fittin Göçmen kuşlardan farkın yokmuş Verdiğin her ümit kırık bir dalmış O gülüşlerinin hepsi sahteymiş Seninle mutluluk boş bir hayalmiş Gördüğüm düşlerden farkın yokmuş Kalmadı içimde aşkının değeri Söndürdün içimdeki yanan feneri Gittiğim yerlerden dönmem geri Sen yalanın arkadaşısın,tıpkı eşi ======================================= ======================================= Bir sabah okursun gazetede Sensiz uzaklarda sensiz yaşarken Seni sevdiğim ü günleri Yıllarca uğrunda çektiklerimi Bir sabah okusun gazetede Kalbimde bir yüzük gizlediğimi Sensizken seninle söz kestiğimi Elimde resimle seni düşünsüğümü Birsabah okusun gazetede Yalancı dünyanın yalanı gibi Çaresiz hastanın son anı gibi Ümitsiz dev bir aşkın romanını Bir sabah okusun gazetede............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 not:ahmet selçuk ilhandan seçtiğim şiirler , bazı yerlerde benim düzeltmelerim var.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar