SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arama artık boşuna Gitti artık o adam Gerek yok göz yaşına Öldü artık o adam Bu alkışlar hep sana Eserine bir baksana Uğruna yana yana Söndü artık o adam Yoksun artık kalbinde Yoksun artık dilinde Bu sevdan sayesinde Öldü artık o adam Seni nasıl severdi Üzerine nasıl titrerdi Bir mum misali eridi Söndü artık o adam Çok geç! kalbin anlasa da Alev alev yansa da Sana çoktan elveda Dedi ve gitti o adam Kızıp sahte aşklara Kaçıp en uzaklara Seni de yalan aşklara Gömdü ve gitti o adam........
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çok güzel olmuş. :) Aşka çok mu kızgınsın?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eline ve gönlüne sağlık[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 nedense bana ilkokuldayken 23 nisanda okudugum bi şiiri hatırlattı...?)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Şiir uyaklı ve garip akımının etkisinde değil diye ilkokul şiiri mi oldu yani?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 çok güzel olmuş bence..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: nileppezdel, 06 Ekim 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Şiir uyaklı ve garip akımının etkisinde değil diye ilkokul şiiri mi oldu yani? evet:)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Katılmıyorum kesinlikle ama neyse... Bence gayet de güzel.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 siirde anlatılana bakın şiir hatırlayamadım..... birnin bunu alıp ben az da olsa bazı kısımlarımı değiştirdim. benim şiirim değil. ahmet selçuk ilhan olması lazım[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Öne çıkan mesajlar