Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim fanla ilgili bi sorunum bide....

Xan

Öne çıkan mesajlar

selamlar.öncelikle okuyupta ilgilenen yada ilgilenmek istiyipte yeterince bilgisi olup ilgilenemeyen herkese çok teşekkür ederim.

1-benim fan ım yandı ama şu küçük fan deil..büyük olan enerji kablosunun takıldığı yer..(cahillik işte:D)celeron işlemcim ve g-force 2 mx 400 ekrankartı var...bir fan için fiyat öğrnebilirmiyim..
2-bide ekran kartınımı işlemciyimi tam olarak bilmiorm ama bilgisayar içindeki bi aletin aşırı ısındığını ölçen bi program biliomusunuz acaba çok önemli..çünkü fanı 2 hafta falan deiştiremicem ve kullanmam lazım...

Teşekkür ederim küçüklerime sevgiler büyüklerime saygılar...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

fansız kullanma yaakrsın herşeyi
boşuna koymuyoalr fanları oraya

bu arada senin psu(power supply) fanın yanmış onun ucu jack gibi olmadığı için bağlarken zorluk çekebilrsin açıp bakarsan görürsün..

anca 2 kabloyu el yordamıyla bağlarsın o da ne kadar sağlıklı olur bilemicem

bi psu fiyatı 10$ dan başlıyor diye hatırlıyorum
kalitesine göre artıyor fiyatları da..

ama sakın fansız kullanma

speedfan programı gösteriyordu sanırım sıcaklığı.. hem fanları kontrol de edebiliten o var programla[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

peki ama fansız 2 saat falanda kullanamazmıyımki?benim bildiim fansız o kadarda cabuk ısınmıo ama tabi siz daha ii bilio olabilirisiniz...doal olarak.:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

psu ile ilgili bilemiyorum ama
ben cpuyu heatsink ve fan olmadan bilgisayarı 6saniye boyunca açık tuttum cpu tutlmayacak sıcaklığa yükseldi

tavsiye etmiyorum size..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

şuan elledim:D 1 saattir açık com ve azcık ısınmıs ekran kartı..işlemcide tık bile yok...bide oda da souk:D ne bilim ben kapatırım birazdan işallah biş olmaz...son soru_? speed fan programında rakam kaça geldiinde korkmam lazım.?![signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

eger ekran kartında ısı sensörü/termostat yoksa sıcaklıgını hiçbir programlar olcemezsin ...
gf2mx400 ün çalışma hızları default ise yani herhangi bir overclock yoksa fazla ısınmaz eğer oyun oynamadan kullanacaksan yani internete bağlanma ofis işleri vs ekran kartını fansız da kullanabilirsin sorun olmaz ...
yok oyun oynayacagım diyosan arada bir elle ekran kartını yanlış hatırlamıyoam sıcaklık belli değerlere ulaştığı zaman kart zaten kendini kapatacak düşük çalışma hızlarına çekecektir ...
cpu fansız sa sakın çalıştırma ve eğer power da bir fan problemi varsa olaki aşırı ısınma dan dolayı butun bilgisayarı bile yakabilirsin ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xan, 06 Ekim 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
peki ama fansız 2 saat falanda kullanamazmıyımki?benim bildiim fansız o kadarda cabuk ısınmıo ama tabi siz daha ii bilio olabilirisiniz...doal olarak.:D

2 saat falanda ile ilgisi yok

kendi çalışma ısısına zaten açılıştan 10 sn sonra çıkıyor
ne 2 saati ?

fansız patlatırsın evi yakarsın
psu şakaya gelecek birşey değil.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu sorun benimde başıma gelmişti. Kasa fanını sökmüştüm

sora psu yu açıp oradaki eski fanı değiştirdim. PSU nun içerisinde normal anakarttan güç alırmış gibi klipsli bir power kablosu var, zorluk çekeceğini pek zannetmiyorum.

Zira ASUS elan vital in içindeki kablo öyleyd.

PSU yu açmadan önce fişten çıkar ve bilgisayarı çalıştırmayı dene , 0,5 sn açılır gibi olacak , cd romların ışıklaır yanabilir, içeride kalan fazla elektriği boşaltmış olacaksın böylelikle. Sakın bunu yapmadan denemeyi deneme .

Ben bunu yapmama rağmen birikmiş elektrik kütürdetti beni ... saçlar diken diken gezersin valla ...

sora fanı yerinden söküp yenisini takacaksın fakat içerideki aksama dikkat et. Yeni taktığın fanın power kablosu uzun gelebilir , diğer parçalara değmeyecek şekilde ayarla içerisinde.

Ben olsam yeni PSU alırdım...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...