madTURK_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Arkadaşlar benim bi arkım war skilll bugunu yapmayı biliyoo.Yani hala skill bugguhala dewam ediyoo adamın oyuna girdigin de nowa sıyoktu bişiler yaptı 2 nowası olduu öfff gene mii buggçularla ugraşaçagızz öffffffffffff!!![signature][hline]nick::madTURK: server:cypher np:22 k clan:TwiLight ırk:orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaşının ense köküne neden halen vurmuyorsun.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kır kafasını[signature][hline]6x paper mage np 36xxx clan :yok server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 İnsallah dömemistir :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 önemli olan bilmek değil ki bilipte yapmamak bende biliyom ne olacak yani şurda spike yüzde otuz kalmış nie kendimi riske atam ki yapmayın böle şeyler arkadaşlar :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nası yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 güzel arkdaşım sana burda oturupta nasıl yapılacağını anlatacak değilim çünkü böle bi olaya hoş bakmıyorum günde 6-7 saat dts yaptığım oluyor hile=eziklik duygusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Skill bug yapılabiliyor doğru. Ancak artık Gm'ler bunu çok sıkı takip ediyorlar yakın zamanda arkadaşın giremezse hesabına o anlar herhalde yapmaması gerektiğini. Bence sende buna yardımcı ol. Git offical siteye yaz. Bence. Biraz gammazcılık olacak ama herkesin mutluluğu için gerekli bence. Ayrıca neden gelip bunu buraya yazıyorsun? Tamam paylaşıyorum diyeceksin ama şimdi bütün millet bunu araştırmaya başlayacak gene ve belki tekrar yayılacak. Sinir oluyorum böyle olaylara.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar