Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötüyüm

Lonely

Öne çıkan mesajlar

bugüne kadar, kişisel bölümüne "kötüyüm" "berbatım" "iğrencim" gibi başlıklar açanların ruh halini hep merak etmiştim.
demekki böyle bişi oluyomuş.
harbiden fena kötüyüm. bu başlığı garbıç yerine kişisele açacak kadar kötüyüm.
sebebi bir tane de değil.
nezleyim sanıodum, sabahın köründe hastanelik oldum. meğerse alerjik bronşit + nezleymiş. ikisi aynı anda yıkmış bünyeyi.
sonra bi ihale vardı. ben hasta olduğum için gidemedim elemanları yolladım. kaybetmiş salaklar! telefonda öğrendim ve bide o yıktı bünyeyi
uzun zamandır görmediğim bi arkadaşım vardı. italyadaydı. bugün ortak bi arkadaşı gördüm, çocuğu sordum "haberin yokmu senin?" dedi. "ne oldu" dedim meğerse 1 ay önce trafik kazası geçirmiş bitkisel hayattaymış.
akşam bunaldım kendimi dışarı attım, bismillah daha kaldırımdan aşağıya adımımı attım ayağımın üstünden otobüs geçti.
şimdi oturdum kutup ayısı ne zaman gelecek diye bekliyorum..
hepsinden kötüsü, nickimin altına bi bakın. :(
harbiden kötüyüm. sokağa çıkıp önüme gelene sataşmak istiyorum...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Son zamanlarda agresifim, ilişmeyin bana!
Sosyal ağlarda paylaş

Dertler hep ustuste gelir ya lonely , bu da oyle olmus. Bu kadar ciddi olaylar silsilesinin nasil gerceklestigini aklim almiyor. Zor, gercekten zor.

Ama ogrendim ki su hayatta, herseyin bir cikis yolu, herseyin cozumu var. Hastaliklar iyilesir, isler telafi edilir. Kirik kalpler onarilir. Hepsinin ilaci zaman degil mi?

Butun bunlar sana yapilan bir sinav degil mi? Ne kadar isyan edecek noktaya gelsen de, etmemelisin. SABIR....[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

işte benim nefret ettiğim noktada "hepsinin ilacının zaman" olması.
benim için zaman hiç bi zaman deva olmadı ama zamandan başka bir ilaçta yok.

isyan etmiyorum, halime şükrediyorum ama bir günde bu kadar şey insanın başına gelince resmen sınıra dayanıyor...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Son zamanlarda agresifim, ilişmeyin bana!
Sosyal ağlarda paylaş

Gecmıs olsun.Kafana takmamaya calıs sonucta dunyanın sonu degıl.Baska seylerle uras unutursun merak etme ben hep ole yaparım.Bos bos oturukene aklına gelır butun yasadıkların o cok fena bı sey...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...