enaksis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 şimdi diyeceksiniz sen lottoyla kafayı bozdun diye ama artık lotto çıkmıyor. demek ki artık kırılıyor. abyysde kırdırıyorsun diye duydum. ama neresinde bilenden cevap pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 doğru artık lotto çıkmıyor belkide GM ler lottoyu kırdıracak bişey yapamayacaklarını anladı da lottoyu çıkarmıyor artık :P bildigim kadarıyla lottonun kırdırılması için yeni bi patch gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kardeşim lotto kırılmıyo önceden çarpı para ğeliyodu ama artık gelmiyo demi lottonun amacı yanında na kadar çok lotto varsa okarar fazla çappı para gelilodu ama şimdik ne lotto var na çarpı para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 he ya nie kaldırdılar çarpı paraları :hrr: yoksa çarpı expertmi gelecek :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yoq lan ne ex si para ğelmiyoki ex ğelsin a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 belki şu an exp gelmesi için kod yazıyorlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 lan sen kırıkmısın çatlakmı oyle şeymi olur akılı zater oyun cort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 oyunda her türlü şeyin b.kunu çıkardılar bunuda yaparlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 abyysin kaçıncı katında satılıyor scrolllar??? bi de sen dene bize söyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yaw kırılacak patch bekleyin bea testknight'ta kırdım ben criomson eldiven düşürdüm..[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 neyden krimson düşürdün[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 knight online knight empireye geçmden önce test serveri açmıştı ya orada lottolar kırılıyodu oda orada krison düşürmüş bide lvl 51 kuesti bug lıydı ard ardına yapabiliyodun herkez lvl 66 falandı[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lottodan crimson wing cıktı bi kodu öldüm... :D:D [Bu mesaj LUCKybOY__ tarafından 06 Ekim 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Arkadaşlar Lotto'lar kaldırıldı. Kırılmayacakta. Zaten yakın zamanda bununla ilgili bir açıklama yapılmıştı. Şimdi link'ini bulamadım ama bulursam yollayacağım. Açıklamada deniyordu bunlar. Lotto'ların kaldırılacağı ve katlayan paralarında iptal olacağı...[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar