Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acaba lottlar kırılıyor mu artık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi diyeceksiniz sen lottoyla kafayı bozdun diye ama artık lotto çıkmıyor. demek ki artık kırılıyor. abyysde kırdırıyorsun diye duydum. ama neresinde bilenden cevap pls...
Mesaj tarihi:
doğru artık lotto çıkmıyor
belkide GM ler lottoyu kırdıracak bişey yapamayacaklarını anladı da lottoyu çıkarmıyor artık :P
bildigim kadarıyla lottonun kırdırılması için yeni bi patch gelmesi lazım
Mesaj tarihi:
kardeşim lotto kırılmıyo önceden çarpı para ğeliyodu ama artık gelmiyo demi lottonun amacı yanında na kadar çok lotto varsa okarar fazla çappı para gelilodu ama şimdik ne lotto var na çarpı para var
Mesaj tarihi:
yaw kırılacak patch bekleyin bea

testknight'ta kırdım ben
criomson eldiven düşürdüm..[signature][hline]LUCKybOY_2
server : diez
lvl : 5x
np : x
clan : o iş yalan

1 yıldır oynuyorum
anca bu kadar oldu
Mesaj tarihi:
knight online knight empireye geçmden önce test serveri açmıştı ya orada lottolar kırılıyodu oda orada krison düşürmüş bide lvl 51 kuesti bug lıydı ard ardına yapabiliyodun herkez lvl 66 falandı[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Lotto'lar kaldırıldı. Kırılmayacakta. Zaten yakın zamanda bununla ilgili bir açıklama yapılmıştı. Şimdi link'ini bulamadım ama bulursam yollayacağım. Açıklamada deniyordu bunlar. Lotto'ların kaldırılacağı ve katlayan paralarında iptal olacağı...[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
  • Yeni Oluştur...