Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakanlık Burs Sonuçları

Davion

Öne çıkan mesajlar

Öğrenim Kredisi ve Katkı Kredisi sonuçları belli olmuş. Burs almaya hak kazanmışım fakat benden bazı belgeler isteniyor. Çalışmıyor Belgesi , Emekli Belgesi.

Ben bu belgeleri nereden alırım ve nereye teslim etmem gerekli. Bi yardımcı olursanız sevirim. www.kyk.gov.tr hiçbir açıklama göremedim.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

[Bu mesaj Davion tarafından 04 Ekim 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çalışmıyor belgesi muhtarlıktan sanırım
ben annemle babamınkini o klavuzun sonundaki yeri doldurup bankaya onaylatıp halletmiştim[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

O belgeleri alıp yurt müdürlüğüne gideceksin sonra ordan kağıt werecekler o kağıtı doldurup onaylatacaksın öğrenci işlerinde sonra tekrar yurt müdürlüğüne gideceksin ordaki adama yada kadına wereceksin işin bitecek şahsen ben öyle yaptım da öğrenim ve katkı sonuçları daha açıklanmadı orda(belge göstermesi gerekleren listesinde) yazanlar sadece seçtiklerindir burs, öğrenim, katkı daha sonra açıklanacak. Bu arada bu belgelerin 2 Kasım'a kadar süresi war galiba[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten böyle devletin aklına turp sıkayım. Ulan bu nası bi web tasarımıdır kardeşim ya. İlkokul 5'e giden cocugun web sitesi gibi bu www.kyk.gov.tr. İğrenç ve bi o kadar karmaşık ve karışık bi web sitesi. Siteye girince kayboluyorum valla ne aradıysam bulamıyorum.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Sen anladın mı ne yapacağını bu arada yurttan werecekleri belgenin adı öğrenci durum belgesi galiba[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...