Davion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Öğrenim Kredisi ve Katkı Kredisi sonuçları belli olmuş. Burs almaya hak kazanmışım fakat benden bazı belgeler isteniyor. Çalışmıyor Belgesi , Emekli Belgesi. Ben bu belgeleri nereden alırım ve nereye teslim etmem gerekli. Bi yardımcı olursanız sevirim. www.kyk.gov.tr hiçbir açıklama göremedim.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra [Bu mesaj Davion tarafından 04 Ekim 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 çalışmıyor belgesi muhtarlıktan sanırım ben annemle babamınkini o klavuzun sonundaki yeri doldurup bankaya onaylatıp halletmiştim[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 O belgeleri alıp yurt müdürlüğüne gideceksin sonra ordan kağıt werecekler o kağıtı doldurup onaylatacaksın öğrenci işlerinde sonra tekrar yurt müdürlüğüne gideceksin ordaki adama yada kadına wereceksin işin bitecek şahsen ben öyle yaptım da öğrenim ve katkı sonuçları daha açıklanmadı orda(belge göstermesi gerekleren listesinde) yazanlar sadece seçtiklerindir burs, öğrenim, katkı daha sonra açıklanacak. Bu arada bu belgelerin 2 Kasım'a kadar süresi war galiba[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben zaten böyle devletin aklına turp sıkayım. Ulan bu nası bi web tasarımıdır kardeşim ya. İlkokul 5'e giden cocugun web sitesi gibi bu www.kyk.gov.tr. İğrenç ve bi o kadar karmaşık ve karışık bi web sitesi. Siteye girince kayboluyorum valla ne aradıysam bulamıyorum.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Sen anladın mı ne yapacağını bu arada yurttan werecekleri belgenin adı öğrenci durum belgesi galiba[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Valla kyk'nin sitesindeki belgeyi aldım doldurdum gidicem gerekli yerlere imzalattıracam tamamdır herhalde.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar