arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 muhaha yarıldım bende yapıcam!! ama ben direk bayılıcam böle ay ay heycanlandım ben..:) çok iyi kandırılır arkadaşını sevdim :)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Harbi psikopatmış :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Voys, 05 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: nie süper yaratıcı adam, o anı hazırlamış resmen. bende yapcam hatta :) harbi yaratıcı ama[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bana kuzenlerim bunun cinayetlisini yapmışlardı. Çok küçüktüm, korkmuştum. Üçümüz evdeydik. Kimse yoktu. Benim yaşıtım olan büyük olan ablasıyla kavga edermiş gibi yaptı. Ben arkada bi odaya gittim. Sonra çığlık duydum. Bi baktım, büyük olanın bileğinden kanlar akıyo. Küçük olan elinde kanlı bi maket bıçağıyla bana bakıp "Sıra sende..." diyordu. Sonra ben koktum ağlamaya başladım, kahkahalar atmaya başladılar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Salak bi şaka diye okuyodum da , sonuna doğru çocuk iyi bi laf etmiş hoşuma gitti; Solitude says: ''sıkıldım ölecem kurtulacam'' bu işte Solitude says: bir boktan kurtulmuyorsu Solitude says: arkanda bir çok perişan Solitude says: insan kalıyoer Güzel bi ders olmuş yani... :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: tellos, 06 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: said: Voys, 05 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: nie süper yaratıcı adam, o anı hazırlamış resmen. bende yapcam hatta :) harbi yaratıcı ama insanlari ölüm gibi abuk subuk seylerle korkutmak yaraticilik mi ??? önemsiz birsey saniyorsunuz ,alttarafi saka diyosunuz anlattigim zaman.. ama ayni seyi kendiniz ya$asaydiniz , anlardiniz sanirim nasil birsey oldugunu . sonucta o an , karsinizda ki kisinin size saka yaptigini idrak edemiyorsunuz , gercekten endiseleniyorsunuz birsey olacak diye. gercek saniyorsunuz anlatabildim mi gencler : ) edik: imla pf[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Ekim 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yaratıcılığın ne zamandan beri çeşidi var merak ettim? Anlattığın zaman şaka olduğunu bildiğim için önemsiz geliyor doğru, ama ben senın o an yaşadıklarınla ilgili yorum yapmadım. Seni o kadar korkutmasıdır zaten şaka dediği şey. Aynı şeyin gerçeğini yaşadım.(bkz. mike) Ayrıca ben senın yaşadıkların komik,yada onun sana yaptığı şey doğru demiyorum. Oturmuş tasarlamış sendeki etkiye bakılırsada başarılı olmuş. Yaratıcılıkdan kastım bu. anlatabildim mi abla[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 benim lafim aslinda '' ben de yapcam '' diyenlereydi ... hos bisey degil cünkü bence =)[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kendisini konuşup da anlatamayanlar savunamayanlar, karşısındaki insanının ne hissedeceğini düşünmeden bu şekilde kendini doğrama olaylarına girip de dikkat çekmeye çalışıyolar. bınları bi hafta ara vermeden dövsem yorulmam[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 '' ben de yapcam '' 'ı ben dedım, ama onun orada bir espri oldugunu anlayamadıysan helal olsun.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Asteroth, 06 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Salak bi şaka diye okuyodum da , sonuna doğru çocuk iyi bi laf etmiş hoşuma gitti; Solitude says: ''sıkıldım ölecem kurtulacam'' bu işte Solitude says: bir boktan kurtulmuyorsu Solitude says: arkanda bir çok perişan Solitude says: insan kalıyoer Güzel bi ders olmuş yani... :) intihar etmek isteyen ne arkasında bıraktıklarını, ne de o öldüğünde onu nasıl düşüneceklerini düşünürmüş. İntihar eden bir insanın bunların hiç biri umrunda olmazmış.. bir psikiyatrist söylemişti zamanında..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 cunku saglikli düşünemediginden demi? hani ben oyle duymustum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Onu soylememişti fakat hiçbirşey umurunda olmaz manasında soylediğini biliyorum..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lol bi insan sen dedin diyemi kendini oldurecek :) bana yapsaydi herhalde ruhuna dua okumaya basladim canım derdim :) Sende ona inanacak kadar saf olmasaydin be :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar