Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stüdyo içindeyken dışarıdan bakan tipler..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
Toledor, 03 Ekim 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
Lizardcım Pek hoş gözükmüyordu o basscı kız bize, hayret beğenen biri çıktı:P Ekipmanları iyiydi 911 in; kapanınca Altona Müzik e Taşındı ekipmanlar tavsiye ederim

aklımda öyle kalmış demekki.... tipi değil çabsı güzel gelmişti geçen senelerde.. belki şimdi görsem 10 numara bi ıykla depara kalkarım .....
911 in ekipmanları? valla ordakilerden baya rica etmişimdir duvardaki ibanezleri 5 dakka çalmak için(ekipmanımı götürmediğim zaman) zırnık koklatmıyolar...
ben gitarlarını pek beğenmezdim ayrıca 911 in içi 1 saatin sonuna doğru kazan gbi olurdu klima yetmezdi.. jacklarla problem yaşardık özellikle oranın enstrümanlarıyla çalıştığımızda... davulu iyiydi ama twin pedalları kırık kaldı kapanmalarına dopru ziller sağlam durmazlardı ama bol parçalı bi davuldu derileri güzeldi... ama altonadan çok daha iyiydi altonada hiç bişey yok[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 02 Ekim 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Hatta bazen ayı gibi davulcular olur onlara hiç bulaşmamak lazım

Örnek: Ben

Bagetli bagetsiz hiç farketmez.. Bu arabada buraya parketmez..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

ben gerçekten öyle tiplere acımam bageti eline veririm.ama vücudumda doğuştan mevcut olan bageti.ekstra esnek.
senin olayda camdan bakanlar neyse ki dinleyici kitlesiymiş.bi de bitime 5 dakka kala ordan bakıp "hadi süreniz doldu s.ktirin gidin" der gibi bakanlar yok mu...aboow..insanlık dışı,iğrenç bir manzara.
bi de stüdyo sahiplerinin zulmü var.zil siz girdiğinizde kırıktır,okadar çalışma boyunca kırık zille idare edersiniz,bi de çıktığınızda adam kırığı görür ve siz kırmışsınız gibi muamele eder.
üstüne bi de 2. stüdyoda hücum kayıt yapmak için gelen adamlar vardır.d.şaklı adamlardır bunlar,amatör değildirler.(stüdyoda 2 oda mevcuttur)(ismini de söylüyom lan:kutu.) stüdyo bünyesindeki bütün ekstra ekipman (china'ydı splash'ti twin'di) oraya nakledilir.sizin bulunduğunuz stüdyodaki davul g.te benzemiştir resmen.diğer odadaki grup aydan aya kayda kayıda geldiğinden iyi para bırakıyo ya,onlar daha önemli müşteri.vay a.k. diyodum kendi kendime.
bigün eeaahhh dedim ve aldım davulu.nereye koyacağım muammaydı ama neyse ki bulduk bear tracks gibi yer.ön tarafta çim sahası var,çalmaktan sıkılınca etrafta oynayan bebeleri topla maç yap. :-)

bu arada peruvian skies ta çok güzel şarkı yahu..hem kolay hem zevkli.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...