kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Araştırmacı bir gazetecinin anlatıldığı aksiyon/drama arası bir güzel anime dizisi. Esas oğlan Saiga'nın başından geçenleri izleyin derim. Shinsen-Subs ve Anime Kraze en kaliteli versiyonları çıkarıyor. Shinsen'in ilk 3 bölümünün video kalitesi daha sonrasından düşük ama kesinlikle iyi. Hangisini tercih edeceğiniz size kalmış. Ben Shinsen ile devam ettim. Toplamda 24 bölüm, şu an 22'de seri.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben de kesinlikle tavsiye edebilirim biraz uç noktalarda konunun işleyişi bence.Yani 16+ tavsiye daha doğru olur kanısındayım.Bölümler hep dolu dolu gereksiz yer olmadan işliyor konuyu.Hareketli bir tempo süregelirken insani duyguları da güzel irdeliyor.Ben de Shinsen'den takip ediyorum.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Aksiyon/drama arada doğa üstü oalylar felan da var benim gördüğüm düzenli takip edemedim ama düzenli indirdiğim ve kesinlikle seyredeceğim bir seri[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar