Jasus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben dt yi biliyorum fakat şifreye girince id ve password isteyen yere yazınca pass ve id yi bana sayfa görüntülenemiyor diyor rica etsem şuna bi el atarmısınız problemim nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaşım Ya Sitede Hata Vardır Yada Sende Sen En iyisi Modemine Bir reset At ve Tekrar Dene..[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 evet muhtemelen site sayfasında sorun var eger yanlıs bi veri girersen "the information you entered does not match" uyarası cıkması lazım[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar