Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: BeIlow, 06 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki: benim bildiğim semihe bişi olmaz :) +1[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 adam bakkala gider hemen konu acılır bakkala gitti nerde diye tovbe tovbe[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ölmedim yaşıyorum.. öldürdüm coşuyorm... bu kdr :) way be beni tanıyanlarda varmış :) herkese saols olay kapansın yaw :D ehü gittiğim yer biraz mantıksal çerçevede çok ters bişi anlatmam çok uzun sürer msn den özet geçebilirim..[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar