Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kurdum bu programı denemek için iyi güzel de msn kendi kendine kapanıyor. Dikkat edin çevrimdışı olmuyor kapanıyor direkt sağ alt köşeden.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bende kullanıyorum ama bende öle bir sorun yoq ayarlarla alakalı bişey olsa gerek[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ayarlar ile alakası olduğunu sanmıyorum tam ve eksiksiz ayar yaptım.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 allah allah nasıl kapanır yaw kapanmaması lazım o zaman internete bağlı olup olmadığını kontrol et dicem :P[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com
Öne çıkan mesajlar