Syn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya böyle çok defrasyon içandaym falan yane intaar edesim gelio faan yane oha falan olasım gelio sana Kanka şok rüküşseeen[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Cintonik, 05 Ekim 2005 23:38 tarihinde demiş ki: buraya yazdıysan zaten edemessin. +1[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 intar etmek aptallıktır:D çok istiosan et de ne kadar aptallık yaptıını görelim intar özenti işi derler bizim buralarda:D[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 intar?mantar?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konu başlığını okudukça Hilmi aklıma geliyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Janitschar, 06 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Konu başlığını okudukça Hilmi aklıma geliyor. ahaeah :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ozaman birlikte intahar edelim bende yanıma arkadas arıyodum..once sen..sonra bende gelcem..vallla söz..hade sen basla[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Millet, adam gitmiş olmasın???[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ort por ylem yüklerini aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 harbi yazmamış bişi :D gitmiş olabilir[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ozaman byes diyelim..olenle olunmez[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu tip bir konu açman bile kötü. Hayat tamamiyle pembe değil herşey yolunda gitmeyebilir tek tek atlatman gerek. Zor dönemler olucaktır, atlatırsın umutla bak hayata. Karamsar olma en kötü anında bile gülmeyi dene. Dikkat et kendine, geride bıraktığın bir çok şey vardır.Onları gözönünde bulundur. Kolay mı lan. sinirlendim bak.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kaçmak kolaydır, savaşarak başarmak gerek. Okul bana zor geliyor ama gidiyorum. Gitmemek daha kolay...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ne okulu yavv..okul yuzunden intahar mı edilir..ha aşk meşk konularıyssa ne kadar degmez dersekte dinlemicen..bari acısız bi ölüm olsun..(tamam tamam saka..biz yine mesajımızı verelim..hayat guzel.. ama nedense ben o tarafı bi turlu goremedim)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Benzetme yaptım sadece. Okulu bırakmak da kolay, hayatı bırakmak da. Ama devam edersen başarılı olabilirsin. Hayatımızı bakkaldan almıyoruz yani.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayat sevince güzel sevince...... en sevdiğim filmdir.her haftasonu starda izleyebilirsiniz :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lol :D doğrudur, çok veriyorlar o filmi starda[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar