jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bilen var mi arkadaslar blizzarddan baska[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 www.wowguru.com ordan patches altında 1.8 test patchi olması lazım[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yav ayar oldum testi kullanabilen var mi bu sayfadan giriyorum char transfer icin hatali sayfa diyor sinir olmus durumdaytimmm hellpp :P[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kendi forumlarında da yazıyor... Şu anda bir sorun var... İlk girişte şifre sorma yeri açılıyor ancak kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra sayfa bulunamadı diyor... Sonraki girişte şifre sorma yeri de açılmıyor... P.S: Çok noob insanlarla dolu test server... Mage den su istiyorum, şişe başına 2g istiyor salak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ahahah super yavv :=) kusura bakma ingilizcem az oldugu için tam çözemiyorumm.[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar