Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahtan Beri Bu Şarkıyı Dinliyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada şarkıyı 5+1 sistemi yada en azından 2+1 ses sistemi olanlar bass'ı sonuna kadar açıp dinlesinler yoksa bi anlamı kalmıo.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
merak etmiyorum zaten ben. ne sarkı, adı ne soyleyen adı vermişsin, indirip dinlemek lazım demişsin, hani daha once de basıma gelmiş oldugundan çeliştim işte, özür dilerim, gideyim ben.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..

[Bu mesaj dory tarafından 06 Ekim 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya dory allahaskına sence adamın niyeti kötü olsa, sarkı adına birşey uyduramaz mı? şüphelendiğin şey şarkı ismi söylememesi. pffz...[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!
Mesaj tarihi:
Redall ozaman indirdiysen bi yorum alalım senden dimi, isim yokya o yüzden şüpheliyiz[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Mesaj tarihi:
Ya bu kadarda korkak olunmaz yani. Şarkının bi ismi yok Subwoofer Test şarkısı o nedenlede bi adı yok yani. Ben indirdim denedim. Hadi bana güvenmiyorsunuz bilgisayarınızdaki anti-virüs programı yada spyware programlarınada mı güvenmiosunuz. O programlarada güvenmiosanız neden yüklüosunuz. Siz o zaman P2P programlarıda kullanmayın ne olduğunu bilmeden indiriyorsunuz. İnsanlara zarar vermek istense bir dosyanın ismini değiştirmek çok kolay.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
neyse paranoyayı bırakalım...çekimp deneriz şarkıcı kim onu da bilsek..ben günün ağırmasından beri "dawn of a new day" dinliyorum[signature][hline]This is the final resistance..
  • Yeni Oluştur...