Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.O ve restart sorunu


nerkek

Öne çıkan mesajlar

Daha önce bilgisayarımda wardı. Kaldırdıktan birkaç hafta sonra tekrar yükledim oyunu fakat bilgiyarın restart atması gibi bir corunla karşılaştım. Tam conneting diyor hop restart . Birde bilgisayar bu restart sonunda açıldığında bilgisayarınız bilmem ne biçim bir hatadan kurtarıldı gibisinden bir şeyler söylüyo.
Nedir bu anlayamadım gitti.Bilen varsa bir yardım etsin. Kav 2006 (yanılmıyorsam beta) virüs programı war ama ondan olduğunu da sanmıyorum. Bi yardımcı olursanız sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarinizin restart atmasinin pekcok sebebi olabiir. En mantikli ve akla gelen ilk fikir RAM'larinizin normalindan fazla cache yapmasi ve sismesidir.Makinanizi kapatip bir 5 dk dinlendirin . Eger kasayi acma imkaniniz var ise ekran kartini eliniz ile kontrol edin eger cok isinmis ise buyuk ihtimalle ekran kartinizin fani tozdan cok fazla kirlenmis ve sogutma gorevini yapamamaktadir ( ayni sorun benim basima gelmisti gecenin 05:00'înde ekran kartimi söküp fanini temizlemistim)

Birde KE'nun options ayarlarindan en üstteki Character , Object ve Terrain seceneklerini low olarak degistirin background muzigi kaldirin save edip deneyin.

Makinanizin restarttan sonra sisteminiz tehlikeli bir sorundan kurtarildi mesaji. Makinaniz illegal olarak ( yani shut-down ) kapandigi icin. Sistem kayitlarinizi tarayip kayit edilememis bilgilerinizi taramasi ve eksik olanlari yedeklerinden yüklenmesi sonucu ortaya cikan bir mesajtir. Cok fazla telas yapmaniza gerek yok.

Kaspersky firmasinin beta testeri olarak calisiyorum. Size bu is icine girmis bir insan olarak BETA sürüm olan hicbir yazilim kullanmanizi tavsiye etmem pek cok bug oldugu icin istemediginiz sorunlarla karsilasirsiniz. Beta sürümün piyasaya sürülmesinin sebebi , insanlarin kullanmasi ve verilen raporlar sonucunda icindeki buglarin ayiklanmasidir. Uzun yillar Kaspersky kullanip savunan birisi olarak sisteminizi yormak istemiyorsaniz size tek bir yazilim oneririm

Zone Alarm Security Suite . Combo olan bu yazilim hem firewall hem antivirus hemde antispyware yazilimlarini barindirmakta. Ayrica messenger ve mail güvenligi de saglamakta.

Umarim yardimci olabilmisimdir eger sorununuz devam ederse mümkün oldugunca cok ayrinti verebilirseniz daha ayrintili yardim etmeye calisirim[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...