Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 dejavu - kendin coş da güsel ce coştuktan sonra cilekeş - körpede olay bitio[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 İkiside çok iyi geldi bana Zaten Deja-vu 'nun yapmaya çalıştığı yeni bir tarz olduğu için sevilmeyebilir ama bağlama ile punk 'ı çok iyi oturtturmnuşlar(herkese göre farklı)[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: zydar, 16 Eylül 2005 04:31 tarihinde demiş ki: Türkiye'de rock, punk ve metalin para kazandırabilceğini keşfeden yapımcıların keşfettikleri ve bizlere profosyonelce sunmuş oldukları birbirinden muhteşem 2 grup.. Her ikisininde orj. cdlerini aldım ve gerçektene son birkaç gündür yabancı müziklerimi açtırmıyorlar bana.. Umduğumdan çok daha kaliteli olmuş albümler. Grbular farklı sound larıyla gerçektende dikkate değer olduklarını kanıtladılar. en azından bana ve arkadaşlarıma. Her iki grubuda almış ve dinlemiş olanlar veya netten indirmiş olanlar varsa düşüncelerini merak ediyorum. Cd lerini alan varmı? ben deja-vu nun müziklerini beyeniom da sarkı sözlerini cok sacma ve amatörce buluom bilmiom siz ne düşünüonus?[signature][hline]çiğnerim kuralları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ama çilekeş maNYak...[signature][hline]çiğnerim kuralları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 çilekeş i canlı dinledim ve tavırları rezaletti, artistliğin ötesi... ama müzikleri fena diil. yavaş yavaş daha kaliteli gruplar çıkacak işallah.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hee o çocuk ticky gibi şarkı sölüo ölemidir acep?[signature][hline]çiğnerim kuralları... [Bu mesaj yeahja tarafından 06 Ekim 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ne bekliyosunuz allah allaaah... Oldu canım dört dörtlük olması lazım sanki. Bardağın boş tarafını görmeye devam. Aferin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çilekeş feat. Fuat gözaltı super yani rock ve rap bukadar guzel olabilir dedim dinleyince..[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar