Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çilekeş ve deja-vu..

zydar

Öne çıkan mesajlar

İkiside çok iyi geldi bana

Zaten Deja-vu 'nun yapmaya çalıştığı yeni bir tarz olduğu için sevilmeyebilir ama bağlama ile punk 'ı çok iyi oturtturmnuşlar(herkese göre farklı)[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 16 Eylül 2005 04:31 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de rock, punk ve metalin para kazandırabilceğini keşfeden yapımcıların keşfettikleri ve bizlere profosyonelce sunmuş oldukları birbirinden muhteşem 2 grup.. Her ikisininde orj. cdlerini aldım ve gerçektene son birkaç gündür yabancı müziklerimi açtırmıyorlar bana.. Umduğumdan çok daha kaliteli olmuş albümler. Grbular farklı sound larıyla gerçektende dikkate değer olduklarını kanıtladılar. en azından bana ve arkadaşlarıma.
Her iki grubuda almış ve dinlemiş olanlar veya netten indirmiş olanlar varsa düşüncelerini merak ediyorum. Cd lerini alan varmı?

ben deja-vu nun müziklerini beyeniom da sarkı sözlerini cok sacma ve amatörce buluom bilmiom siz ne düşünüonus?[signature][hline]çiğnerim kuralları...
Sosyal ağlarda paylaş

çilekeş i canlı dinledim ve tavırları rezaletti, artistliğin ötesi... ama müzikleri fena diil. yavaş yavaş daha kaliteli gruplar çıkacak işallah.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...