acid Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 selam half lıfe 2 orjınal cd sı account cd keyı hersey ııle satıyorum cd lerı 1 kez pc ye attım cızık yok kutusu cızıksız fırma cd key bandroll duruyor uzerınde ıstedıgım fıyat 30 ytl dır ... daha once alıcısı cıktı fakat pm cvp gelmedıgı ıcın tekrar ılan verdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shady Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Dalga geçiyosun dimi? Steam e 1 kere yüklemen yeter zaten. İnsanlar aptal değil.[signature][hline][Urzannas Lvl60 Nighelf Rogue] [Ancestral Lvl60 Dwarf Priest] [Khufur Lvl60 Human Priest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acid Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 arkadasım senın SORUNUNMU VAR ati ekran kartından kupon cıktı ama sureklı yuklemekten bıktıgım ıcın aldım cd lerı CAHIL CAHILCUMLE KURMA ACCOUNTUNU VERECEGIMI SOLEDIM CD KEY DE ORJINAL KITAPCIGININ ON SAYFASINDA YAZIYOR NEDEN ILANI BALTALIYORSUN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar