tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 myko nun web site adresini bilen varmi?[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Tıkh[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 17,5+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://www.knight-online.com.my/[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 baslatma tıkıla falan biliyorsan yaz aramayı yaptık herhalde[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 saol canni[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: tyran_tr, 04 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki: baslatma tıkıla falan biliyorsan yaz aramayı yaptık herhalde kes lan tıraşı noob arama yapsan bulurdun enayi koskoca yazmış forum yetkilileri bide ötüon arama yaptım nie[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 17,5+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya vıdı vıdı konusma ne atlıyorsun herseye[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya tmm bağırmayın adama sende bi an çnce indirmeye başla bi kaç saat sürcek:D ben indireli aylar oldu ama xdonise gir yada deimosa dierleri çok eskimiş hem acaip lag var hemde lvl 70ler falan var en lagsız server xdonis tavsiye ederim[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: tyran_tr, 04 Ekim 2005 17:09 tarihinde demiş ki: ya vıdı vıdı konusma ne atlıyorsun herseye lan mal o zmn topic açma zurna arama koymuşlar oraya anlamını bilmiosan ben napam daha[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 17,5+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 arama da MURTAZA 'nın açtığı topic http://forum.paticik.com/view.php?id=128489 arama böle yapılır !![signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 17,5+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 olum bak adam gibi konus benim açtıgım topik sana batiyormu actirma şimdi benim agzimi bişey yazacaksan topige yazacagina bana pm at[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: tyran_tr, 04 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki: olum bak adam gibi konus benim açtıgım topik sana batiyormu actirma şimdi benim agzimi bişey yazacaksan topige yazacagina bana pm at açsan nolcak ağzını bırak bırak bilmion işi uzatma ![signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 17,5+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 iyi ozaman özelden devam edelim[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 tmm ama konuşmadan çnce dowloadı aç dediğim gibi uzun sürüor:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya premium alicam gerisi kolay[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Aynen malezyaya geçiyoruz bizde. Bir scroll 150m mi olur Usko da arkamızda 63 - 65 - 62 level charları bırakıp geciyoruz. USKO BİTTİ BİZİM İÇİN. Biz eğlenmek icin oynuyoruz. 3 scroll almak icin para kasmaya başlayamam. Önceden gelen para gideni karşılıyor ve artıyordu artık değişti. Burada para kasana kadar malezyada char kasarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu saptırma zzz adminlere mail at bu başlık yeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 abi tmmda lvl 1 de premium falan alma zamanına yazık bari bi lvl 35 falan olsonra al[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yok ya bi arkadasın karakterine devam edicem askere gitti 70 kasacam diye söz verdim pre olmadan olmaz[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 1-arkadaşın lvl kaç şu an 2-premiumla hemen lvl 70 olsaydı herkes lvl 70 olurdu lvl 70 olmak kolaymıki[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 suan odin de 67 %43 falan bunu pre siz 70 nasil yapacan tamam 70 kolay deil ama 70 yapacam onu ne yapayım almıyayımmı premium[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya makinada oyun yok sitedende alamiyorum[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lem nere gidiyorsun diezden once benim priest ı kasacan zaten kafa bozuk adsl bagladık oyunu indiremiyorum her kafadan bir ses cıkıyor tel i bıraktım ama aramadın cevabını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar