JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Selam, Bir tanesi Atlantic'de claim edilmis, digeri ise claim edilmemis 2 adet Shroud var. Claim edilmemis olani istediginiz shard'da verebilirim. Ya da 2.yi dogrudan activation kod karsiligi da verebilirim ama "guven" bazinda problem olur ise dogrudan shroud seklinde de verebilirim. Isteyenler? Yine Atlantic Gold karsiligi. Tesekkurler, Ferhat P.S. Benim RolePlay tarzim "Good". Bana gitmedi bu shroud :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kactan verion icq msg at bi konusalim: 15357077 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Atlantic'in saatler geriye alinmasindan sonra, 8 saat re-claim icin GM bekledim. Ve hemen sattim. Bu shroud isi baymisti. All sold. Ilgilenenler icin tesekkur.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar