karareis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet arkadaslar uxun zamandır bu oyunu oynuyorum ancak farkettimki bilmedigim pek cok bilinmeyen var gerce forumlarda gorudugum kadarıyla kimse cok bi sey bilmiyo ya neyse sorularım sunlar 1)simdi oynda bi skill cap var mı.demek istedigim pistol speed die bi skill var mesela bunun bi sınırı varmı.mesela benim su anda pistol speedim 116 ben bunu attachmenlarla 150ye kadar cıkarabiliyorum.su anda forumlarında okudum 153 olan filan varki bunu daha da artırabiliriz.simdi dicem su ki bunun bi sınırı varmı yani 130 dan sonra bi sey degismez yada 150 sınırdır falan gibi varmı bunları deneyen filan.Kesinlikle doctor bufflarından yada yemekleden bahsetmiyorum sadece skill olarak(daha elimde bu attacmentlar yok satın alıcam ve alınca 150 olacak bu yuzden soruyorum) 2)aynı seyi ranged defense ve accuarcy olarakta soracam bunlarda bi skll varmı yoksa ne kadar fazla olursa okadar iimi.bi de aynı sekilde dedigine gore acc rakibin defensında yuksek olursa bonus filan verimos peki bu neye gore yani 10 fazlam vaar 10 damage mi verio veya azsa damagei absorbmu edio.ranged defense 300 dio mesela bu damagein 300unumu absorb edio yoksa bi katsayısı filan var mı forumlarda tartısmalara baktım herkes farkı bi sey soyluo herkes kendi denemelerine gore konusuo 3)gene bu ranged defensla ilgili.gene forumlarda gordum dediklerine gore elinizde ranged silah varsa ranged defense etki ediomus melee defensın bi islevi yokmus aynı sekilde melee bi karaterseniz melee defens onemliymis.karsıt olarakta millet dioki melee defense melee saldırılara karsı etkilidir ranged defense ranged saldırılara sizin gorusunuz nedir bu konua.varmı denemesini filan yapan ben kendimce denemeler yaptımda pek bi sey anlamadım fark. yoksa bunların hic bi islevi yokta soe gene bizi kandırıomu sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim [Bu mesaj karareis tarafından 05 Ekim 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 1: attachmentlerden BE clothlardan max 25 alabilirsin sonradan aldığın etki etmez. eski cap toplam 225di herşeyde ama yinede attachment sınırı aynıydı CU da değiştimi bilmiyom. 2: http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1219746 burda testler yapılmış ona göre hesaplayabilirsin. ama sanırım deflerde cap yok çünkü force aura ve TKA nın CoB si 500 def veriyo. 3: yanlış anlamış olabilirsin yada yanlış anlamışlar ve sana ööle aktarmışlar. elinde pistol varsa pistol defencein kadar bonus eklenir ranged ve melee deflerine. 200 melee 150 ranged defin 25 de pistol defin varsa eline pistol alırsan 225 melee 175 ranged olur.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 jedi forumlarında defler ile ilgili öyle bir yazı vardı... pistol def filan değil bahsettiği... elinde ne tip silah tutuyosan (melee veya ranged) ona göre melee yada ranged deflerin çalışıyo... yani... sen eğer melee silah taşıyorsan senin def melee defin kaçsa o oluyo... saldırının melee veya ranged silah ile yapılmış olması önemli değil... cap lere gelince... alomatik in dediği gibi aa, ca ve bio clothes toplamı 25 olucak üstü işe yaramıyo...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tmm anladım yani attachmentlardan en fazla 25 alabiliyoruz gerisi bos ranged defens olayındada revhasın dedigini soruodum o da aydınlandı linkide inceleyip kendime gore bi seyler ayarlıyım o zaman cok saolun cevaplar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 peki son bi soru.amma cok soru sordun be kardesim dieckisinizde.simdi mesela elimde bi attecmen var +15 pistol speed +15 ranged speed farklı skiller ancak ikiside speede etki edio ben bunu +30 olarakmı gorurum yoksa +25 sınır bunada etkliermi yani tek bi skillemi sınır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 her bi skill için 25 general ranged için 25 rifle için 25... yani 15 ranged 15 pistol alırsan 10 ranged 10 pistol daha alabilirsin.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tmm simdi tmm oldu cok saol alomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sen onun toplamını 50 die dusun aynı seye etkı eden ıkı farklı mod var herbırınden 25 kullanabılırsın. ornek saber acc 25 melee acc 25 total acc + 50 ranged def 25 pıstol def 25 toatl r def +50 her modun maks kullanılabılırlıgı 25 tır. bu dıer kısımlar ıcınde gecerlıdır. mısal speed. ama speedler su an calısmıyo tabı :P eskıden caplar 125 dı dıe hatırlıyorum ben gercı. ama bu cok eskıdendı tabı artık bı sınır yok cap ta skıllerınden gelebler ve atachlarla ekledıklerınden 25 artı alabılıyosun. bıde su aura nın def 500 yapması olayını baskasındanda duyduydum ama bı ekstrasını goremedım. def ım 500 olsa her atısınızın mısslemesı lazım ama kutur kutur de vuruyolar.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 defense ve speed gibi skill enhancerler marjinal verimlilik prensibine göre çalışıyor yani 10 puanlik bir attachin 10. puaninin ekledigi defense ya da azalttigi hiz 9. puaninkinden daha az etkindir. aslinda 500 def ile 1000 def arasin daki fark 100 ve 200 arasindakinden cok daha azdir.[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Swg ye iktisadi gözle farkli bi bakis acisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar