Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 anneye kalkan el ne tas olur. p.s:sıkıntıdan patlıcam posta bak.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ne fazla değişlmi orda[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ^^ ??[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sacmaladiniz sizde ha. adam canim sikildi gittim annemi dovdum dedi sanki, sinirle aklindan oyle bisey gecmis olabilir. herkesin aklindan sinir aninda mantiksiz seyler gecer, sonra sakinlesince anlarsin sacmaladigini. ha dersinki sinirlenme sebebi sacma, evet sacma...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: aquila, 04 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: sacmaladiniz sizde ha. adam canim sikildi gittim annemi dovdum dedi sanki, sinirle aklindan oyle bisey gecmis olabilir. herkesin aklindan sinir aninda mantiksiz seyler gecer, sonra sakinlesince anlarsin sacmaladigini. ha dersinki sinirlenme sebebi sacma, evet sacma... Saol aquila beni tam olarak anladım teşşekürler. :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ulen pohtan bi yun için annene el kaldır alnını karıslarım ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Arkadaşlar buraya yazı yazarken birçok kişinin okuyacağını,yazının sabit olacağını ve forumların "msn" olmadığını unutmayalım lütfen. Yazdıklarından tek bir kelime anlamadım[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ayıp[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Nolcak ya oof[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Spidee, 04 Ekim 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Oyun yüzünden anneni dövecek kadar sinirleniyor musun ? Psikoloğa git sen. Buna katılıyorum. said: Cuce, 04 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Main tank'a nature reisit abanıcaksınız, anayıda mana drain edicekisnizki mt ye bol bol charm atmasın "ah yavrııııııım" curselerinide hemen decurseliycesiniz. Buna da feci yarıldım. =)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Christoph_Vassel, 04 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: ya bırakın dallamayı..gitsin erkekliğini kanıtlamaya çalışsın..onada bigün kanıtlarlar bişeyleri zaten.. ergen budalası seni.. Bkunu çıkardınız ama yani bu arada, adam ii ki sinirlendim demiş, sanki sen annene hiç sinirlenmedin. İnsan psikolojisinden anlayın biraz, adam oyun oynarken interneti kapatmasının test çözerken testi almasından veya yemek yerken yemeği önünden almasından farkı yok. Tamam adam abartı tepki vermiş ama annesi de mantıksız bişey yapmış ki,çocuğun içinde de biriken bişeyler varsa (ki varmış okuduğuma göre) bir anlık siniri için adamı idam etmemiz gerekmez[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Güzel Türkçem oof of[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 anneye el kalkar mı? şöyle düşün annenin öldğünü düşün. hiç mi cenaze törenine gitmedin. oradaki tabutta annenin yattığını düşün. ve sonra tekrar karar ver. keşke evde olsam annem beni hergün dövse. oyunumu kesse.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: SON_SAVASCI, 06 Ekim 2005 12:51 tarihinde demiş ki: anneye el kalkar mı? şöyle düşün annenin öldğünü düşün. hiç mi cenaze törenine gitmedin. oradaki tabutta annenin yattığını düşün. ve sonra tekrar karar ver. keşke evde olsam annem beni hergün dövse. oyunumu kesse. :(:(:(:(:( Ya SON_SAVASCI kardeşim, öyle bahsetmişsin ki ya varya bir an kendimi koydum arkadaşın yerine, gidip öpcem annemi şimdi yaaaa.. ANNEEEEEEEEEEEEE!![signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Cocuk daha belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar