Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böle şaka olurmu yaa

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Annemin üç lafında biri internetini kapatcam 2.si oyununu kapatcam 2.ders çalış tan başka bişe olması belli bir süre sonra sigorta atırabiliyor.Hele 11 yıllık okul boyunca ders çalışdan başka bi laf olmasıda cabası.Ders çalışırken "ii çalış çalış" derdi çalışmadığı zaman görünce "ne duruyon ders çalış ödevin bitiyse test çözden" gibi cümlelerden başka bi laf sölemesdi.Hali ile sabır kalmaya biliyor[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

[Bu mesaj slayer77 tarafından 04 Ekim 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ajunn, 04 Ekim 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
Cennet anneleirn ayağı altındadır.Görürsün sen diğer dünyada artık zebanilerle action yaparsın .P

Hehe valla benim cehennem için biletim ayrıldı yaa o kısım benim için değil :P[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulfly, 04 Ekim 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
çalış diyoda kotulugune mı dıyo

kıymetiini bil
ınternet herzaman elının altında
oyun her zaman eleının altında ama
kaybettın zamanı tekrar gerı getiremessin

....
sinirle kalkan ...

Tabiki kötü değil benim diğim bunda bir sınırı var sürekli olarak desr çalışcak halim yok ama annem benim 24 saat çalışmamı eğlenmeye zaman harcamamı istiyor benim sinir olduğum nokta bu.Annem bide öğrentmen oldupu için bastıyor öğretmen çocuğu ders çalışır, çalışkan, terbiyeli biri olur onu yapmas bunu yapmas diyor.Her ailenin istediği çocuklarının kendileri gibi yapmaya calışır benim annemde ama bunu biras aşıyor 2 sene önce neredeyse ayyakabımı bağlama şekline karışacaktı o derce idi şimdili biras iyi hali bu duruma geldik.Ailen tek erkeğiğim babamı 5 yıl önce kaybettim annemde bana daha çok özen göstermeye başladı ama sınırı baya aştı ve şimdide bu haldeyis.Sadece alış veriş yapasrıs o bişe ister ben bişe isterim okadar konuşurus.

Ohhaa be iiki yazdım rahatladım valla yıllardır bunlar içimdeydi yaa ama sabır dayanmıyor artık daha yazmadığım bir çok şeyvar bir çok şey...
[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla

[Bu mesaj slayer77 tarafından 04 Ekim 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj slayer77 tarafından 04 Ekim 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 04 Ekim 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
Annemin üç lafında biri internetini kapatcam 2.si oyununu kapatcam 2.ders çalış

2den sonra 3 geliceni bilmedimize gore anne ders calis demekte hakli...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

bu şekilde bir şakayı kaldıramıyorum çünkkü netin ne zaman kapatılacağını belirlemiştik anlaşmıştık.ama daha önce kapatım diye şaka yapınca sinir oldum birden.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 04 Ekim 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
Annemin üç lafında biri internetini kapatcam 2.si oyununu kapatcam 2.ders çalış tan başka bişe olması belli bir süre sonra sigorta atırabiliyor.Hele 11 yıllık okul boyunca ders çalışdan başka bi laf olmasıda cabası.Ders çalışırken "ii çalış çalış" derdi çalışmadığı zaman görünce "ne duruyon ders çalış ödevin bitiyse test çözden" gibi cümlelerden başka bi laf sölemesdi.Hali ile sabır kalmaya biliyor

bi öl sen..gerizekalı..

kimse kusura bakmasın..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

yaa tamam valla bi dövmediz (fiziksel olarak) kaldı yaa sinirlendim birden işte ya, ya, ya dövmeyin yaa tamm eşşekli ettim tamm.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 04 Ekim 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
yaa tamam valla bi dövmediz (fiziksel olarak) kaldı yaa sinirlendim birden işte ya, ya, ya dövmeyin yaa tamm eşşekli ettim tamm.

eşeklik bile edemeyecek bir şeysin sen.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın dallamayı..gitsin erkekliğini kanıtlamaya çalışsın..onada bigün kanıtlarlar bişeyleri zaten..

ergen budalası seni..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...