slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Annemin üç lafında biri internetini kapatcam 2.si oyununu kapatcam 2.ders çalış tan başka bişe olması belli bir süre sonra sigorta atırabiliyor.Hele 11 yıllık okul boyunca ders çalışdan başka bi laf olmasıda cabası.Ders çalışırken "ii çalış çalış" derdi çalışmadığı zaman görünce "ne duruyon ders çalış ödevin bitiyse test çözden" gibi cümlelerden başka bi laf sölemesdi.Hali ile sabır kalmaya biliyor[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... [Bu mesaj slayer77 tarafından 04 Ekim 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 çalış diyoda kotulugune mı dıyo kıymetiini bil ınternet herzaman elının altında oyun her zaman eleının altında ama kaybettın zamanı tekrar gerı getiremessin .... sinirle kalkan ...[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Ajunn, 04 Ekim 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Cennet anneleirn ayağı altındadır.Görürsün sen diğer dünyada artık zebanilerle action yaparsın .P Hehe valla benim cehennem için biletim ayrıldı yaa o kısım benim için değil :P[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Soulfly, 04 Ekim 2005 02:24 tarihinde demiş ki: çalış diyoda kotulugune mı dıyo kıymetiini bil ınternet herzaman elının altında oyun her zaman eleının altında ama kaybettın zamanı tekrar gerı getiremessin .... sinirle kalkan ... Tabiki kötü değil benim diğim bunda bir sınırı var sürekli olarak desr çalışcak halim yok ama annem benim 24 saat çalışmamı eğlenmeye zaman harcamamı istiyor benim sinir olduğum nokta bu.Annem bide öğrentmen oldupu için bastıyor öğretmen çocuğu ders çalışır, çalışkan, terbiyeli biri olur onu yapmas bunu yapmas diyor.Her ailenin istediği çocuklarının kendileri gibi yapmaya calışır benim annemde ama bunu biras aşıyor 2 sene önce neredeyse ayyakabımı bağlama şekline karışacaktı o derce idi şimdili biras iyi hali bu duruma geldik.Ailen tek erkeğiğim babamı 5 yıl önce kaybettim annemde bana daha çok özen göstermeye başladı ama sınırı baya aştı ve şimdide bu haldeyis.Sadece alış veriş yapasrıs o bişe ister ben bişe isterim okadar konuşurus. Ohhaa be iiki yazdım rahatladım valla yıllardır bunlar içimdeydi yaa ama sabır dayanmıyor artık daha yazmadığım bir çok şeyvar bir çok şey... [signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... [Bu mesaj slayer77 tarafından 04 Ekim 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj slayer77 tarafından 04 Ekim 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 her ne olursa olsun. insanın ailesini, özellikle annesini böyle bir ortamda eleştirmesini doğru bulmuyorum, rahatsız oluyorum...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: slayer77, 04 Ekim 2005 02:19 tarihinde demiş ki: Annemin üç lafında biri internetini kapatcam 2.si oyununu kapatcam 2.ders çalış 2den sonra 3 geliceni bilmedimize gore anne ders calis demekte hakli...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Kutlarım eleştirdin ve ''cool'' oldun öyle mi?[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 olduysam ne mutlu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 şakayı kaldıramıosun galiba[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu şekilde bir şakayı kaldıramıyorum çünkkü netin ne zaman kapatılacağını belirlemiştik anlaşmıştık.ama daha önce kapatım diye şaka yapınca sinir oldum birden.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Anne bu yapar herseyı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ergenlik çağı tabii, kan yerinde durmuyordur bu dönemlerde. Olur böyle şeyler.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: slayer77, 04 Ekim 2005 02:19 tarihinde demiş ki: Annemin üç lafında biri internetini kapatcam 2.si oyununu kapatcam 2.ders çalış tan başka bişe olması belli bir süre sonra sigorta atırabiliyor.Hele 11 yıllık okul boyunca ders çalışdan başka bi laf olmasıda cabası.Ders çalışırken "ii çalış çalış" derdi çalışmadığı zaman görünce "ne duruyon ders çalış ödevin bitiyse test çözden" gibi cümlelerden başka bi laf sölemesdi.Hali ile sabır kalmaya biliyor bi öl sen..gerizekalı.. kimse kusura bakmasın..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İlerde anlarsın slayer...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 anneni sudan gelinceye kadar döv . artık oyunun yarım kalmaz. ;)[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 değmez..vallahide değmez , billahide değmez.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 04 Ekim 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Chris haklısın ama, çok ağır kaçmış sözlerin.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ergen bunalımları , ergen sorunlarıda bir yere kadar kardeşim..ne bu ya..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Cuce, 04 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki: "ah yavrııııııım" curselerinide hemen decurseliycesiniz. AEHAHAHE[signature][hline]G 3 N K f t w [Bu mesaj Lyrent tarafından 04 Ekim 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yakinda , umarim ''keske annem olsa da saka yapsa '' demezsin.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yaa tamam valla bi dövmediz (fiziksel olarak) kaldı yaa sinirlendim birden işte ya, ya, ya dövmeyin yaa tamm eşşekli ettim tamm.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben dolandım sende dolan demıs kadın işte[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: slayer77, 04 Ekim 2005 18:22 tarihinde demiş ki: yaa tamam valla bi dövmediz (fiziksel olarak) kaldı yaa sinirlendim birden işte ya, ya, ya dövmeyin yaa tamm eşşekli ettim tamm. eşeklik bile edemeyecek bir şeysin sen.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya bırakın dallamayı..gitsin erkekliğini kanıtlamaya çalışsın..onada bigün kanıtlarlar bişeyleri zaten.. ergen budalası seni..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 die you must..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar