Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıfırdan öğretecek gitar programı

unac

Öne çıkan mesajlar

denedım bende programla falan çalmayıda, ı ıh. diğer tüm deneyenler gibi bendede işe yaramadı. o ancak neye yarar? bilgisi olanlara alıştırma yada şarkı notaları çıkartmaya. öğrenmek için bi tanıdıgından yardım iste. kursda oyle aşmış iyi işe yaramıyor. bi arkadaşından öğreneceğin şey daha çok.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 03 Ekim 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
Mesela !!..

:P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

giutar pro indir bide onun templateleri oluyo ooreten onlardan indir dur google yapıyım bi sn yazıcam normal sarkılarlada yapabilirsinde template daha iyi[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

ne yap ne et kurs al

bende zamanında kurs almadım şimdi otuşumdan gitarı tutuşuma sol el pozisyonum pena tutuşum vs vs hepsi yanlış oturdu düzeltemiyorumda o yüzden sakın yanlış alıışma gitbir hocadan doğrusunu öğren[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi kitap aldım orda oturus tuts falan yazıo butun akorlar falanda yazıoo..basladım olmazsa bi kaç kere kurs alırım.ama boyle yapabileceime inanıyorum..zaten nota istemiyorum..akorları orendikten sonra tablara gecicem..tablardada bayaa bi pratik yapınca alısırım .cou kişi ole zaten[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 05 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
ya bi kitap aldım orda oturus tuts falan yazıo butun akorlar falanda yazıoo..basladım olmazsa bi kaç kere kurs alırım.ama boyle yapabileceime inanıyorum..zaten nota istemiyorum..akorları orendikten sonra tablara gecicem..tablardada bayaa bi pratik yapınca alısırım .cou kişi ole zaten

bılen bırınden bıseyler öğrenmeye calış ilk dersler kıtabla fılan olmaz bırılerının bıseyler gostermesı lazım.kımseyı bulamassan gıt bır okula bul muzık öğretmenını durumunu anlat rica et.buyuk ihtimalle gösterır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...