erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 arkadaşlar ben yarım saate yakın zamandır japon serverini araştırıorum aramada 2 sayfa yazı çıktı hatta şu an indiriorum ama ne yazıkki tam olarak üye olmayı sağlıyan linki bulamadım.şu an oyun inio %8deyim üye olm linkinide verirseniz sevinirim.ne yazıkki 2 sayfanın arasında bulamadım[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 http://www.knightonline.jp/KO/fr_userRegist.jsp[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 22k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 saol bu arada %14deyim bazen 22yle yüklüo bazen 26ya kadar çıkıo ama genellikle 22 iidir dimi?:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 256 war sende galiba genelde o civarlarda indiriosun 24 - 25 fln[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 22k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ii bu arada doru 256 var[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bişey sorcam bu da itemler malesya gibi +8 stiletto falanmı yoksa daha değerli itemler çıkıomu[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lam ne stilettosu 1 gün abyss kas 2x mirage alırsın 4gün abyss yap chitin set :D al ben shard & mirage var bide fp set +4 / +5 upgrade zor malasef[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 anlamadım abyss kas derken şimdi en üst katlaramı çık demek istiosun yoksa alt katlardamı o cihitin falan[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 mirage +6/60 2m complete ler 2 3m :p sen düşün yani böle uskodaki gibi 100 200 itemlar yok[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 22k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 abi sus midem bulandı ne bu be o zaman swod breakerla dolaşan adam yoktur birazda moıradonda çıkan itemlerden söz edin moradondan neler çıkıo[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 jap koya turk user kaydı durduruldu diye duymustum ama emin deilim suan üye olabilen var ise sölesin bi zahmet bilgimizi tazeleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aa gerçketenmi bak bu kötü oldu diğer arkadaşlar sizde bilgilerinizi paylaşın[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 [spo1=tık]e hadi[/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya arkadaşlar lütfen bilgilendirin şu an %30da sonunda boşuna yüklemiş olmayım lüttfen.zaten malesya serveride şu an bomboş [spo1=kimsecikler yok malesyada][/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 USKO dan dana güzel olabileceği kanısındayım en azından orda bu kadar bug olmayabilir :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hmm ii o zaman zate ben çok meraklıyım ama hala moradondan çıkan itemleri sölmediniz wormden bulcan lycan dan falan ne çıkıo[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben oynamadım ama bi kaç arkadaş KE geldiği zaman aynı japko bu ya falan demişlerdi. japko dada bu stilettolar çıkıo demişlerdi[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 jap ko da oynayan turk ark larım waer benim.hala oynuolar. yeni üyelik alınıomu bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben biraz oynamısdım bi ara İng patch yuklesemde olmuyor sadece bazı item bilgileri ve genel bilgiler gegişiyor yaratıkların isimleri belli olmuyodu ffııffff felan yazıyor :) Ortan yapabilmek de kolay deil dil problemi :P Moradon dropları us ke gibi ama item drop rate biraz daha yüksek galiba.Hersey cok ucuz en pahalı itemler genelde roc rol iron belt vs vs en iyi fiyat bunlarda idi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu arada diğerleri itemler sırf keyle aynı diil diolardı kede +8 stiletto çıkarken japkoda abyssden mirage chitin falan çıkıomuş abyss kasarken.ohoo bi de chitin shell 10 m falan oluomuş :D super yafs hayatımda sahip olmadıım itemlere sahip olurum bu arada bi sorum daha var 35 kağıtları kaç para özellikle fire blast?[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya kardeş kendi açtığın topic e bu kadar mesaj atılırmı ya. şu ne kadar bu ne kadar diyeceğine moradana baksan daha kolay olmazmı.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya oyun yüklü diilki:D bu arada üye olmak için verilen linke tıkladıımda bi yazı çıkıo napcam http://www.knightonline.jp/KO/fr_userRegist.jsp bakın[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya nolur bakın boşuna indirmek istemiorum http://www.knightonline.jp/KO/fr_userRegist.jsp uraya tıkladıımda 2 yazı çıo birine tıklıorum yine aynı sayfa açılıo napcam yaaaa:(:(:([signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bende onu diyorum madem meraklısın bekle yüklenmesini. yani fiyatlara göremi oynayacaksın orada. stiletto düşermi diyorsun, ardından shell setim olsa ne güzel olur diyorsun, ardından fire blast soruyorsun. bu ne ya. tamam aramışsın bulmuşsun, bu garip konuyu uplama artık.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya anlamadın ya benim şu an tek istediim üye olmayı öğrenmek üye olmazsam nası oynicamki allah allah http://www.knightonline.jp/KO/fr_userRegist.jsp burdan nası üye olunuo onu soruorum üye olamazsam moradonu nası gezimki allh allah ya[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar