Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 slm arkdaslar: bi sorunum war.ko yu yeni indirdim.launcher i calıştırıorum.degişik bişi cıkıo ve login name password falan istio.login olamıom.eskisi gibi diil yani.ne yapabilirim bilenler cewap yazabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya ben yanlışıkla paralı server ımı indirdim yoqsa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kazayla Com.my den Mayko yu indirmiş olmayasın Uskonun launcer i 128bit ssl değilki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 malesef öle yapmışım :) nese smdi normalini indiriom %79 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya bu ne iştir indirdim baska siteden.yine myko cıktı :(( bide 4 saat daha bekledim :(. Lütfen ama lütfen diom biri ko download ı indirebilecegim tam link wersin.ama koworld.com olmucak . baska bi yerden bilen warsa sölesin lütfen?_??_?_?_ ?_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tşkr ettim deniom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 malesef olmuo. bütün ip leri denedim ama girmio :'( nası indircem ben simdi? ya koworld dısında hiçbi sitede yoqmu downloadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar