Shikamaru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bayaa uzun zamandır düşünüyorum şöyle bütün izmir pati animecileriyle bir buluşma düzenleyeyimde görüşeyim hepsiyle diye :D aklıma geldi ama tam o sırada internetim kesildi bende internet kafeye gelip fikrimi yaZIyım dedim çou kişinin okulu olduğu için 8 ekim cumartesi olarak düşündüm ben.Açıkçası alsancağı çok iyi bilmediğim için karşıyakada buluşalım dicektim eheheh :D ama sizin bildiğiniz daha güzel kafe felan varsa izmir içinde orayada kaybola kaybola bulabilirim sizin bir fikriniz varsa söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hehe normal buluşmaya gelen yok:D animeye kim gelcek:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 niuahahaha :D haklısın ha eheuh ama bakarsın birileri gelir bir ümit belki ... belki :'( Son dakikaya kadar Devam etmeli denemeliyiz !!! :D (Slam dunk izlemiş gaza gelmiştir) İKE İKE SHOHOKU :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 geç sen bunları bu izmir tayfasının hepsi öss çocuu daha yatar o iş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 valla katılır mısınız bilmem ama, başka bir forumdan anime-sever arkadaşlar bir buluşma ayarlıyorlar İzmirde. Eğer buradan kimse çıkmazsa, oradakine de yamanılabilinir AnimeMadness İzmir buluşması[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar