Shikamaru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bayaa uzun zamandır düşünüyorum şöyle bütün izmir pati animecileriyle bir buluşma düzenleyeyimde görüşeyim hepsiyle diye :D aklıma geldi ama tam o sırada internetim kesildi bende internet kafeye gelip fikrimi yaZIyım dedim çou kişinin okulu olduğu için 8 ekim cumartesi olarak düşündüm ben.Açıkçası alsancağı çok iyi bilmediğim için karşıyakada buluşalım dicektim eheheh :D ama sizin bildiğiniz daha güzel kafe felan varsa izmir içinde orayada kaybola kaybola bulabilirim sizin bir fikriniz varsa söyleyin
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hehe normal buluşmaya gelen yok:D animeye kim gelcek:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Shikamaru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 niuahahaha :D haklısın ha eheuh ama bakarsın birileri gelir bir ümit belki ... belki :'( Son dakikaya kadar Devam etmeli denemeliyiz !!! :D (Slam dunk izlemiş gaza gelmiştir) İKE İKE SHOHOKU :D
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 geç sen bunları bu izmir tayfasının hepsi öss çocuu daha yatar o iş=)
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 valla katılır mısınız bilmem ama, başka bir forumdan anime-sever arkadaşlar bir buluşma ayarlıyorlar İzmirde. Eğer buradan kimse çıkmazsa, oradakine de yamanılabilinir AnimeMadness İzmir buluşması[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem
Öne çıkan mesajlar