Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Beyler..Güya bugün wow alıcaktm ve kadıköy nezih te kalmadığı için hayallerim suya düştü :S şey sorucam bu wow için net ten sadece account alabileceğim biyer varmı yani para verip acc alcam sadece cd almicam bu mümkünmü eğer mümkünse bi yardmcı olurmusunuz :D veya ist anadolu yakasında wow alabileceğim başka biyer biliyorsanız bi yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Para verdigin sey CD degil zaten, CD-Key. Ve, kutusunu acip sana CD-Key i gönderen kisilerle alisveris yapmamani öneriyorum, cünkü olasi bir hack durumunda tek güvencen o CD-Key, baska birinin bilmesine de pek gerek yok. www.sendit.com dan siparis et, 1 haftaya elinde iste[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Ekim 2005 09:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya o şuan mümkün değil işte yani kredi kartı benim değil arkımınkini kullanıcam ve cd nin eve gelmemesi lazım :D sen o net ten acc alma linkini biliosan bi verebilirmisin araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kadıköy carfur da var bimeks ti sanırım içerenköy carfurdada olamsı lazım[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Alfheim, 06 Ekim 2005 09:21 tarihinde demiş ki: Ya o şuan mümkün değil işte yani kredi kartı benim değil arkımınkini kullanıcam ve cd nin eve gelmemesi lazım :D sen o net ten acc alma linkini biliosan bi verebilirmisin araştırayım tamam gelmesin :D her mahallede oılduu gibi sizin mahallede de mutlaka "AİLENİZİN BAKKALI Mehmet Amca" vardır :D yada ismet abi osman hoca felan gibi :D olmadı taksi durağı gibi berber gibi :D Hiç mi Bi yerle Muhabbetin yok ehehehe :D okuluna yollat müdürle konuş bakkala yollat bir yere yollat dershane olur fakültedeysen fakülte sekreterliğine olur bir not bırak :D ben mesela eskiden kopya cd alırken peder valide den gizli gizli alıyodum :D bizim bakkala geliyodu kago parasını o adama verip alıyodum hehehehe.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar