Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler..Güya bugün wow alıcaktm ve kadıköy nezih te kalmadığı için hayallerim suya düştü :S şey sorucam bu wow için net ten sadece account alabileceğim biyer varmı yani para verip acc alcam sadece cd almicam bu mümkünmü eğer mümkünse bi yardmcı olurmusunuz :D veya ist anadolu yakasında wow alabileceğim başka biyer biliyorsanız bi yardımcı olurmusunuz
Mesaj tarihi:
Para verdigin sey CD degil zaten, CD-Key.

Ve, kutusunu acip sana CD-Key i gönderen kisilerle alisveris yapmamani öneriyorum, cünkü olasi bir hack durumunda tek güvencen o CD-Key, baska birinin bilmesine de pek gerek yok.

www.sendit.com
dan siparis et, 1 haftaya elinde iste[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Ekim 2005 09:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya o şuan mümkün değil işte yani kredi kartı benim değil arkımınkini kullanıcam ve cd nin eve gelmemesi lazım :D sen o net ten acc alma linkini biliosan bi verebilirmisin araştırayım
Mesaj tarihi:
said:
Alfheim, 06 Ekim 2005 09:21 tarihinde demiş ki:
Ya o şuan mümkün değil işte yani kredi kartı benim değil arkımınkini kullanıcam ve cd nin eve gelmemesi lazım :D sen o net ten acc alma linkini biliosan bi verebilirmisin araştırayım

tamam gelmesin :D her mahallede oılduu gibi sizin mahallede de mutlaka "AİLENİZİN BAKKALI Mehmet Amca" vardır :D yada ismet abi osman hoca felan gibi :D olmadı taksi durağı gibi berber gibi :D Hiç mi Bi yerle Muhabbetin yok ehehehe :D okuluna yollat müdürle konuş bakkala yollat bir yere yollat dershane olur fakültedeysen fakülte sekreterliğine olur bir not bırak :D
ben mesela eskiden kopya cd alırken peder valide den gizli gizli alıyodum :D bizim bakkala geliyodu kago parasını o adama verip alıyodum hehehehe.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

• Yeni Oluştur...