Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım...

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Beyler..Güya bugün wow alıcaktm ve kadıköy nezih te kalmadığı için hayallerim suya düştü :S şey sorucam bu wow için net ten sadece account alabileceğim biyer varmı yani para verip acc alcam sadece cd almicam bu mümkünmü eğer mümkünse bi yardmcı olurmusunuz :D veya ist anadolu yakasında wow alabileceğim başka biyer biliyorsanız bi yardımcı olurmusunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Para verdigin sey CD degil zaten, CD-Key.

Ve, kutusunu acip sana CD-Key i gönderen kisilerle alisveris yapmamani öneriyorum, cünkü olasi bir hack durumunda tek güvencen o CD-Key, baska birinin bilmesine de pek gerek yok.

www.sendit.com
dan siparis et, 1 haftaya elinde iste[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Ekim 2005 09:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alfheim, 06 Ekim 2005 09:21 tarihinde demiş ki:
Ya o şuan mümkün değil işte yani kredi kartı benim değil arkımınkini kullanıcam ve cd nin eve gelmemesi lazım :D sen o net ten acc alma linkini biliosan bi verebilirmisin araştırayım

tamam gelmesin :D her mahallede oılduu gibi sizin mahallede de mutlaka "AİLENİZİN BAKKALI Mehmet Amca" vardır :D yada ismet abi osman hoca felan gibi :D olmadı taksi durağı gibi berber gibi :D Hiç mi Bi yerle Muhabbetin yok ehehehe :D okuluna yollat müdürle konuş bakkala yollat bir yere yollat dershane olur fakültedeysen fakülte sekreterliğine olur bir not bırak :D
ben mesela eskiden kopya cd alırken peder valide den gizli gizli alıyodum :D bizim bakkala geliyodu kago parasını o adama verip alıyodum hehehehe.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...