Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Şimdi Aos çıktı hazır Nukemy e de sordumduda cevap vermedi (Awayine) Diyom ki; Hani Aos çıktı,mertlik bozuldu;acaba bizim evi satıp a- parasını tavuk çiftliğine mi yatırsam? b-yoksa inek çitliiği kurup,hem sütünden,hem etinden,hem derisinden,yumurtasından vs vs sinden yararlanacağım daha geniş bir A.Ş. mi kursam? nukeme dedimdide "Tööbee" dedi bende dediim o zaman Parasıyla Rare item alıp satalım-parasını Öro yada Dolar a yatıralım kazanalım didim.. Birde şey var tabi,birit borsasına yatırmak var... Çok garipleşti yaw piyasa,geçenlerde minoc sanayiye bir gittimdi,torna alacam bizim eve bi tane,ustalar na fiyata 2 çekiyollar.Dedim ne bu biz parayı sokaktamı kazanıyok die herif ni dese beyenin:"Abi walla bu granmastır yapım,ithal" ... şimdik böle ithal mallara,ithal şilere yönelmişkene ortada kalıverdim accık...Gavur yapıo,bizde izlemeyek biraz üretgen olak didim...A bide Bildiğiniz iyi bir sanayi varsa şööle iyi fiyatlı alımı iyi,iyi olur...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bastım Paraları Leylaya Girdik Borsayada Arsayada...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 shameden şöyle geniçce bi arsa gapamak lazım! esas para orda.. tabalayı da asacan vizite 2k diye oh dön köşeyi[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 vizite 1k entrance two thousand gp ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 (bkz: Parayı Leylaya Yatırmak)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 powerscroll ve bod resell yap veya yeni çıkan magical mücevherata yatırabilirsin tabi fiyatları falan kafnada oluşturman lazım önce brit bankte bakcıan kim neyi ne kadara alıyor satıyor diye[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Leylaya 200m veren var :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar