Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Trabzonspor

lahoya

Öne çıkan mesajlar

said:
Spastik_Serce, 02 Ekim 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
tromsö ye elendikten sonra 10 tane atsada farketmez. soğuk bakıyorum ben artık galatasaraya. fenerli olmayı bile düşündüm. hatta arkadaşlar "zararından neresinden dönersen kardır" diye gaz verdiler.

Bende o adı bilinmeyen takıma yenildikten sonra bazı seyleri fark ettim fenerliler boyle uzuluyormus demek ki ama bu sevda oyle ufak seylerle bitmez[signature][hline]Tjorn.....
Sosyal ağlarda paylaş

macı ızleyemıyorum ama aldıgım bılgılere gore ts nın kalecısı pek ıyı degılmıs[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephinx, 02 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
macı ızleyemıyorum ama aldıgım bılgılere gore ts nın kalecısı pek ıyı degılmıs

yok bizim forvetlerimiz iyi :P[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hakan sukur gol attıysa trabzon gerçekten acınacak durumda =/[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...