Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Janitschar, 30 Eylül 2005 11:14 tarihinde demiş ki: Eğer dün kü Galatasaray çıkarsa sahaya, Trabzon muhtemelen yener. +99999[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 mac nezaman :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 şu gs ve ts birbirinden beter lafını bi türlü anlayamıyorum biri bana bi açıklasın hadi ts beter de gs ye ne olmuş kadrosunda çökme mi olmuş en kilit oyuncusu 10 ay ceza mı almış başka kilit oyuncusu nun bileği mi kırılmış bir diğeri mi sakatlanmış yani tromso ya elenmemmiz dünyanın sonu değil tersine gs bu maça inanılmaz hırslı çıkacak ve trabzonu darmadağın edecek bu kadar sölüyorum[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 trabzon alıcak.[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 oldu.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 1-1 berabere.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Eternal, 30 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki: G.S şu şekilde bir çagrışım yaparsa yenilir. Tromsö Trabzonspor. Yani insallah akıllarına gelmez. gelirse maç Tromsö.. pardon Trabzonun.. Bu arada Trabzonspor harflerinden Tronso oluyo Bi m olsaymış arada G.S maçı veriyomuş. ehiheieihiheihi pendik perişan olacağız. gibi seyler çok üretilir geç bunları 0-12?[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 2-1 GS alır.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 alıcaz inşallah[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 inşallah alacağız . gökdeniz de yok[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bence 3-1 Galatasaray alır bu maçı Ümit Karan varkennnn.. :)[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 [Bu mesaj Patos tarafından 01 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 2-2 diye diliyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Gs yenilsinde sonuc hic fark etmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 3-0 alacak Gs[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Way, 01 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Gs yenilsinde sonuc hic fark etmez :) tmm[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 way istedi bizimkiler kırmaz artık[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 neysee olan oldu trabzon maçında yine herkes tribünlere kötü gün taraftarı olmasın kimse[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: TRA_GS, 02 Ekim 2005 00:29 tarihinde demiş ki: neysee olan oldu trabzon maçında yine herkes tribünlere kötü gün taraftarı olmasın kimse İyi gün diyecektin herhalde[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 İki takımada başarılar dilerim. Benim tahminimce TS alır macı 3-2[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 lol komik olmus yukardaki post :) 2 takımada basarılar ama 6S 6 yesinin biraz yumusaltılmıs hali gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 guzel bi mac olucagını dusunuyorum. butun avantajlar gs den yana.. saha seyirci puan ve eksik oyuncular.. gs kazanmaya daha yakın ama yinede bi surpriz olabilir..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gönlümüz trabzondan geçiyor... yenerseler lideriz.. nihaha[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 mutlaka kazanmak zorunda olduığumuz ve kazanacağımız karşılaşma oyuncular hırsla çıkıcaklar ve kendilerine yakışır bi oyunla galip gelicekler[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 allahım duy sesımızı rabbim :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar