Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ingilizce klavyeye ihtiyacim vardi. gittim basit bir logitech klavye aldim. Delete kocaman! insert hic yok :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 prtscn tusu aslinda insert tusu f-lock acikken insert olmasi lazim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=88704[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ehhe pardon chem. bu arada: bende resim var en azindan. o buyuuk deleteyi gostermek istedim ;)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bendede del kucaman :)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 one ole be ona alışılmaz en iyi bildiğin kendi klavyendir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 en iyisi klavye default olandır abi power,sleep en yukarda olcak onun altınca printsreen scrolllock pause instert home pageup delete end pagedown ayrıca öle f1 fln çalışmasıiçin function tuşu falan olmicak ne öyle cicili bicili.. multimedia klavyelerde öyle bi olay olsa süfer olurdu.. hatta kimisinde direk volume controller oluyo sol tarafta analog gibi.. onlardan istiyorum 10 aralıkta alın bi tane[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Aynı klavyeden kullanıyorum, Logitech Internet Pro, güzel bence büyük delete. Zaten inserti de kullanmam.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
404 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 IBM De eski bioslarda sanırım Please Any key yazısı uzerıne callcentera gelen cagrılarda any key ı bulamadık nerde bu any key diye haykırısları vardı ama cumleyı katlettım anlatım 0 ::) :):):[signature][hline]404.gen.tr | person portal hedesi tasarimedia.com | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
404 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 o press any key olcak ama zaten cumle bastan asaga kayık yıne de pm ile uyaran arkadasıma tesekkurler ;)[signature][hline]404.gen.tr | person portal hedesi tasarimedia.com | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 insert tusu ne işe yarıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar