Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tual'in çok güzel bir parçası var aklıma gelmiyor sözleri ama eski bir parcası galiba ? Tiryakinim değil başka.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bi $arkısı vardı sevdigim. adını tam hatırlayamıyorum ama. pencereleeer önündeeeeee büyürken ooo güzeliiim yıllarıım. hayalin gözlerimiiiiiiin önündeeeeeeee yine aaaglıyoruuuuuuuuuuuuuum. böyle bir$eydi sanırım. (sözlerde birkaç hata olabilir kusura bakmayın)[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 pencere olabilir sanırım. göktan - sen'in coveri işte. ya da o bunun coveri[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 o parçanın ismi pencereler.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar