Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Herzamanki gibi blizz in downloaderı çalışmıo bende wowguru dan indirdim 1 saat yükledi sonra diğer bi saati nedense 1 dk da bitirdi bende sevindim çalıştır dedim ama şimdide hata verio patch i açmio ben naapcam şmidi??[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 us eu yanlsi seyi cekmis olmayasin?[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yok eu da bidaa yüklicem şimdi belki olur[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya şimdide 10 saat falan dio of napcam ben ya[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ya 1.6.1 to 7.0 ı nerde bulcam of bilen varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 www.wowguru.com[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar