Tonec Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Coh account satmak isteyen varsa talibim, karakterleri hiç onemli degil, hatta düsük olursa daha iyi olur emeginizi bosa harcamak istemem... [email protected] Msn'den görüşebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sattın tabi accountu şimdi gerimi başlican :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ticarete döktüm ben bu işi :p Keyzar yine kanıma girdi benim, zaten CoV'da dönücektim, CoH accountu olmayan PvP'ye giremiycekmiş duyduğum kadarıyla onun için temizinden bi CoH accountu satan varsa cok sevinirim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ben biraz satmayı duşunmuştum :D lvl 50 blaster fln ama sonra caydım :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet zebris yine coh'da, patchi ceker cekmez oyundayım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Tonec oyundaki global nick'ini söyleyebilirmisin?[signature][hline]- Yazımı turamı - Yazı - tatatata.. Bilemedin tura olacaktı mua hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Levellerinizi soylerseniz ona gore beraber takilalim.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oyunda ana karakterim Zebris idi, ice-ice blaster... simdi ne acacagimi düsünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 soğuk bir karakter olmıyacağı kesin gibi :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Golden Claw = lvl 50 claws/dark Scrapper Xiena = lvl 34 fire/ice Tanker Ziona = lvl 24 illusion/radiation Controller KASIRGA = lvl 14 spines/regen Scrapper Tonzang = lvl 13 sonic/energy Blaster[signature][hline]- Yazımı turamı - Yazı - tatatata.. Bilemedin tura olacaktı mua hahaha [Bu mesaj FireTiger tarafından 27 Eylül 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Tonec, 27 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki: oyunda ana karakterim Zebris idi, ice-ice blaster... simdi ne acacagimi düsünüyorum Aha.. Cray Totem fire/fire blaster... Seninle takıldığımız dönemleri hatırladım.. Buzla ateş hiç bu kadar fazla iç içe olmamıştı.. Zaten o günden sonra uzun süre ateş ve buz görmek istemedim gittim scrapper actım =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar