flood83 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 xp profesionel kullanıyrm ve acılıstakı kullanıcı profilini kaldırmak istiyrm yani bilgisayarı actıgımda kendi ismimi tıkladıktan snra acılsın ıstemıyrm kendi kendine acılıp programları baslatsın bunu nasıl kaldırıcam yada baslangıcta cıkmasını nasıl onlıycem ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 karşılama ekranı denetim masasında kullnıcı profillerinden olması lazım kurcala birazcık unttum şimi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 denetim masasindan kullanililar kismina gir. 1 den fazla kullanici kalmasin. kendin haric sil hepsini. sanirim 1 kullanici kalinca o ekran otomatikman kalkiyor.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Başlat - Denetim masası - Kullanıcı hesapları - Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştir'e tıkla karşılama ekranı kullan da ki click ' i kaldır. Kolay gelsin.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 saolun tesekkur ederim oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar