Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mustek 1200cp scanner'ı winxp tanımıyor

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

www.mustek.de'den xp driverlarını kurdum. Olmadı.
yine aynı sitenin faq bölümünde win2k driveri yüklemek için bir emulator vardı o da olmadı.

Ancak hardwarelarım arasında imaging device altında unknown olarak beliriyor.

Bu sorunuma çözüm var mıdır? Bir deneyimi vs. olan?

Aklıma gelen ek bir çözüm: winxp'yi kapatmadan emulatör tadında bir şeyle win98 yüklemek ve yine winxp altında emulator ile win98 çalıştırmak. Bunu yapacak bir program da işime yarayabilir.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bir bakalım....
Önce gönderdiğin dosyayı yüklüyorum.
Ardından control panel'a girip scanners bölmünden yeni scanner ekle diyip driver listesinden Mustek 1200... seçiyorum.
yükleniyor ve hata veriyor...

Bunun haricinde yaptığım şeyler:
unknown device üstüne gelip aynı driveri yüklemeye çalışmak
system restore ile öndeki driveri kaldırmak (hardware profile'dan silinmiyor çünkü)
...sanırım bunları yaptım..[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma ama başa çıkamadım o siteyle. İğrenç bir yer... Hayatımda bu kadar çok sponsoru bir araya toplayıp da kullanıcıya direten bir yer görmedim ben. Başım döndü... Dakikalardır bana şunu gönder bunu gönder ne istersen gönder şıklarını seçmeme rağmen seçmeye devam ettim ve sonunda bıktım :)
Çok sağol yine de aradığın için.

Ben sorunun benim makinamda olduğunu düşünüyorum. Mustek'in kendi sitesine koyduğu driver neden çalışmasın ki yoksa...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 05 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
ayrıca bende de mustek scanner var. kendi web sitesinden çektiğim driver bende de çalışmamıştı.

bunu duymak inanılmaz rahatlattı beni
ümit var yani hala (:

şu anda indiriyorum bir şeyler... Ve gerçekten ümitliyim. Sonucu yazarım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ve heyecan kısa sürdü...
Dershaneden verdikleri bir kitapçık vardı... "Etkin Ders Çalışma" yazıyor üstünde. Kapağına da bula bula benim resmimi koymuşlar. Bu kadar bomba bir şeyi scan etmeye kalkınca dayanamadı alet. Pıt! diye bir ses geldi. Üzerindeki minik yeşil ışık söndü (:
Geçmiş olsun... Boşa uğraşmış olduk bunca zaman (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

genede yazam dedim; :)

mustek 600 cu yu bugun kurdum bende.
onda da aynı sekilde 98 de super kurulum ama xp ye gelince afallama :)

fixwinxp.exe ile muhtemelen yapabilirsin bunu.
resmi sitesinde bulunuyor.ayrıca;

zdnet mustek den surucuyu indir.
kurulumunda kendisi fixwinxp ye yoneltti bende ve kuruldu.cillop gibi calısıyor su anda.

[Bu mesaj mutos tarafından 06 Ekim 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...