fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ade vardı sand vardı. eq tayfası orda herhalde :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Abi adada düştüğüm yere bak ya,tam ortada,5 komşu,oh,nefret ederim ortada olmaktan,millete deniz kenarında sahil arazileri,bize sakat topraklar,şans olsa kız doğardık zaten :hrr:[signature][hline]BuziHatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: fir3blad3, 17 Eylül 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ade vardı sand vardı. eq tayfası orda herhalde :D Ade,Sanda(sand yok sanırım),Rdoan gördüm ben Felgar,Basat,Kanuni abilerimiz :( ah be... en çokta basat abiyi severdim.Hepsini severdim Fendail (Felgar) Kanuni,Sand,Rdoan,Bi tane Gay cleric vardı :P unuttum ya OFf gaza geldim eq i yükleyip Açsammı account'ı tekrar :) Ezik Druidimle :D :P oynamicam başka bişey açardım.Sanırım :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 buzi durumumuz aynı ben de nefret ederim bu durumdan :([signature][hline]Carpe Diem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oh ben otel kurcam sahil kenarına (:D)[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bio bizi ağırlarsın artık gelcez bak mayısa 2 ay kalmıs bitir 2 ayda oteli[signature][hline]Carpe Diem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepingDeath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oyuna başlar başlamaz 100 köylümüz olması gerkemiyomu neden benim 77 askerim 5 köylüm var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oyun sorunlu yeniden kayıt ol yada reset at :) göçtü bende oyun forumlara falan giremiom bişey yapamıom :PĞ [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 17 Eylül 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oyun biraz kendi kafasına göre takılıyoda :P bizde bu gidişle parasız kalcaz[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bendede öyle olmustu,foruma yazdım,ya elle düzelttiler yada kendi düzeldi bilemiyorum su an normal,ama 80k falan uçtu arada:D Benim denize kıyım yok,nasıl gemi yapıcam? Biocum üzerinden geçmem gerekicek çok afedersin pardon yani :D[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 peki birşey sorucam oyun ne zaman tamamlanacak (blizzard'ın oyunlarına benzemesinde) :)[signature][hline]Carpe Diem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 daha 3 beta çağ olcakmış[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 öff en ortayı vermiş:S, saldırmayın sakın:P [10:3][signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 okulların kapanışına denk getirsinler bari, peder actırmıoda pc yi kacağım yanii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 milletin 2 bölgeye sınırı varken bnm 5 bölgeye sınırım var hepsi saldırsa kalırım öyle, ztn yanıma serefsizistan kuruldu:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 laorx biz bolgesi 3 olanlar olarak bir guild kuralım ne dersin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nihahah :P iyide siz nası denize açılcaksınız onu merak ediyorum :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sana tatile geldiğimizde sen ayarlarsın 1-2 tekne :D[signature][hline]Carpe Diem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sizde tarih 8 mart olarak mı gozukuo???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 walla ben deniz kenarımdayım triplex filan kurdum buralara :D[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: che91, 17 Eylül 2005 21:10 tarihinde demiş ki: sizde tarih 8 mart olarak mı gozukuo???? 8 mart 1200 :D edit: ama şuan 9 Mart 1200 :P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from [Bu mesaj BioHazarD tarafından 17 Eylül 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaw benim 1 saattir 8 marttı nooldu anlamadım yaw birden 9 mart karısık işler bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beyler biri toprak almıs ismi : doguanadolu ve benım batımda komşum :=p[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hahahah o bizim adada değil mi [8:14] :D:D:D:D[signature][hline]Carpe Diem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben 3. adadayım :D bide "poisongirl var kızmıdır acaba " demişti buzi :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar