senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu gün dedim ne zamandır bi taramiyom bilgisayarı microsoft antispyware ile taradım neyse 2 tane buldu spy eywallah dedim sil bunları sildi... sonra asıl sorunlar başlamaya başladı (ne cümle ama:)) 10-15 dakka güzel çalışıyor internet sitelere giriyorum torrent indiriyorum güzel güzel ama 10 dakika sonra herşey kopuyor sitelere girilmiyor bitcomet indirmemeye başlıyor vs vs ama uploadlar hiç kesilmiyor sorun pc'yi yeniden başlatana kadar devam ediyor sonra aynı döngüye giriyor tekrar asıl sorum :) ben sildiğim spyları nasıl geri getirebilirim ?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Spyları geri getirmek isteyen herhalde ilk sensin :) Microsoft' un spyware' ini kullanma bence, biraz kötü geldi bana açıkcası... Nasıl geri getirilir spy onu da bilmiyorum, bilen var mıdır acaba? :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 04 Ekim 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 önemli bir programın dosyalarını sildi vs diyecemde baktım bariz spydı ama geri istiyorum onları hatta bir tanesi webdot bilmembilme idi. ama hatırlayamıyorum işte[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 windowsu geri al ![signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 geri al windowsu 2 3 gun oncey.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 windows geri al ile düzeleceğini sanmıyorum, spybot search&destroy da bir anti-spyware yazılımı tavsiyede ederim.Bu programı kullanıpda böyle geri almak zorunda kalsaydın o programda recovery var.microsoft anti-spywaredede buna benzer bişeyin olması lazım.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 neyse beyler sorun halledildi sildiğim spy'ı buldum ve yeniden yükledim (bulaştırdım) şimdi çok güzel çalışıyor net. yalnız benim ne zaman doğru düzgün çalışan bir pc'im olacak hep 1000de 1 çıkan sorunlar beni buluyor.![signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 varsa ole bi spy bende yukliyim.yapıcı spy lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar