10ur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Arkadakü şeyin gölgesi 11 yönüne düşerken bu cocuğun gölgesi yokk "Photoshop" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sol elin parmaklarına dikkat :) yeme bizi lopeth.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bu fotoğraf tamamen photoshop. Lopeth'in kardeşi yerde yatarken vermiş o pozu ve gelip yapıştırmışlar :-)[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kesinlikle photoshop felan değil gerçek bi resim.Daha photoshopta türkçe karakter kullanabilme yetisine bile sahip değilim.Photoshop olsaydı hiçbir özelliği kalmazdı.Photoshop olmadığı için koydum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 alla alla :-)[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 el ve ayak parmakları, atlayış yönü, gözlerin kameraya tam bakması (o halde kameraya sabitmis gibi bakabilmen icin x-men deki storm falan olman lazım) sol tarafın renginin daha farklı olması, gölge ve fotografın havadayken oyle yakalanmıs olması ele veriyor. o pozu o netlikte cekebilmen icin deli gibi profesyonel bi alete ihtiyacın var, oyle bi alet de havuz basında resim cekmeye kullanılmaz heralde[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 05 Ekim 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 rahmetli iyi poz vermiş :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ayrıca telefon ile çekildi fotoğraf[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gölgesi nerde :P[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi telefon kameraları elimi salladığımda bile dogru duzgun cekemiyor ki, o halde net cekmesi ve elemanın tam kameraya bakmasının olasılığı eksinin altında :)[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kesinlikle photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Jester, 05 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki: abi telefon kameraları elimi salladığımda bile dogru duzgun cekemiyor ki, o halde net cekmesi ve elemanın tam kameraya bakmasının olasılığı eksinin altında :) atlarken bir şekilde frame yakalamışsa gölgeyide yakalamaz mı ? :) daha çok şezlongta poz verip kes yapıştır gibi duruo :p edit:gerçi orda bir gölge var heralde ona ait heh [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 05 Ekim 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 @kingpin: o mesajı lopeth telefonla çekildi diyince yazmıştım ben ama sen girmişsin araya sana söylemişim gibi olmuş üstte demişim zaten gölge yok diye eheh[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar