patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 arkadaşlar selam öncelikle ben oyunu aldım kurdum şu anda da patch olayına falan girdi neyse ben şeyi sorcaktım bu oyun çalışırken arkada faydalı olabilecek programlar çalıştırmalı mıyız daha doğrusu böyle programlar var mı, mesela cFosspeed falan..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 var ./quit yazarak hızlı bi şekilde oyundan çıkabilirsin[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 3rd party program=BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Eamer, 04 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: var ./quit yazarak hızlı bi şekilde oyundan çıkabilirsin ROFL[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Dehşet içindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cFosspeed program nedir ya ? ben bilmiyorum bi izah edermisiniz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya ben internet hızına yada ne biliyim performansa faydalı olacak program var mı anlamında söylemiştim de neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Eamer, 04 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: var ./quit yazarak hızlı bi şekilde oyundan çıkabilirsin en faydali bilgiyi vermis eamer klasi budur işte :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar