Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Geçen yaz kendi kendime bi rekor denemesine girişmiştşm. Başarılı da olmuştum. 78 saat boyunca (tualet molaları dahil) aralıksız olarak Warcraft 3: Frozen Throne, Ultima Online, Starcraft ve Samurai Showdown 4 oynamıştım. Gördüğünüz gibi hâlâ yaşıyorum. Bence o herif Starcraft oynuodur ve yenilmiştir. Koreliler hırslı oluyoda Sc'de. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ultima saolsun bende 1 gün oynamıştım valla :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Daha önce açıldı ve doğru.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bence herif malın teki şu arkada hala küfrediyo herif sövmemek elde değil buna sanal olmuş bu adam artık[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar