Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Öncelikle Konu adına ürün adını/cins-tür-seri/il veya ulaşım sorunu varsa il yazılır/son oalrakta fiyat yazılır. Sonrasında daha başka önemli ayrıntılar varsa onları ve kişiye ulaşım yollarını ; "telefon/PM/MSN bunlar" ilave edilir. Yani; Konu Adı: Satılık WOW Acc/ (eu)horde-burnig legion/warrior/ -sadece istanbul içi/ 100 ytl Mesajınız: İstanbulda satılık(eu) horde burnig legion serverinde lvl 60 orc warrior. Güven nedeni ile elden satmak istiyorum. Bunun için sadece istanbul içinden satacağım. Hede höde epic itemleri var... fiyatı yanlızca 100(yüz)ytl'dir. *gibi... İşte bu şekilde bir başlık açılırsa abuk sabuk gereksiz sorular sorulmaz. Bu başlığı pazar alanındaki neredeyse tüm mesajlarımın verilen eksik bilgileri edinmek için atılmış boş mesajlar olduğunu fark etmem ve bundan rahatsız olmamdır. Saygılarımla...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Dragonfire, 04 Ekim 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Öncelikle Konu adına ürün adını/cins-tür-seri/il veya ulaşım sorunu varsa il yazılır/son oalrakta fiyat yazılır. Sonrasında daha başka önemli ayrıntılar varsa onları ve kişiye ulaşım yollarını ; "telefon/PM/MSN bunlar" ilave edilir. Konu Adı=Başlık oluyor İnsanların konu adına bütün ayrıntıları yazmalarını beklemiyorsun herhalde. Benim bildiğim başlıklar genelde kısa olur ve konu hakkında bilgi verir. Bütün herşeyi başlığa yazacaksan altına birşey yazmana gerek yok boş topic aç. Ayrıca o kadar uzun bilgi yazma alanı varmı başlıkta bilmiyorum.[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Satılık WOW Acc/ (eu)horde-burnig legion/warrior/ -sadece istanbul içi/ 100 ytl konu başlığına yazabilirsin. hepsini tabiki yazman gerekmez. Önemli olan o başlığın hitap ettiği kişilerin bunu algılayabilmesi. Ayrıca ben başlıklardan çok konu içindeki eksik bilgilerden şikayet ediyorum :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Senin konu başlığı, "Pazar alanında nasıl konu açılır" olmalıymış o zaman. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet öylede diyebiliriz :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar