Rubens Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Arkadaşlar KE ye giremiyorum Böyle bir yazı cıkıyor yardım edebilecek bir arkadaş tüm topiklerdeki yöntemleri denedim olmuyor Q_Q yardım lütfenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bi restart pc ye olmassa ip degiştir.Problem sende ise düzelmesi lazım bunları yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hackshiled yükleniyorken diyorsa devamlı dene ya da restart at arkadaşın dediği gibi. olmazsa sil yeniden yüzle ke yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 eğer garanti yol istiyorsan bilg.a format çek yeniden ko yu kur patchleri yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 belki HS(hack shield)i once manual update etmeyi dene KE/Ko/test knigh dosyası >Hakc shield>Update>Autoup bundan sonra girmiyor ise bi kac kere dene !! sanırım format atmadan once biraz ugrasmak daha dogru olur[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Aynısı bendede diyordu makinaya bi format cektim düzeldi[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cok saolun heralde Format cekecem Tnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Eğer oyunu yeni yüklediğinde böyle bir sorun yaşıyorsan format atmana da gerek yok diyebilirim. Bende kendi bilgisayarıma format atmıştım. Bütün update'leri kendisi tamamlamıştı launcher ile fakat HS update ini yapamıyordu senin gibi, biraz kurcaladım olmadı. En sonunda windows un bütün update lerini yaparak sorunu çözmüştüm. Bunu da ek bir bilgi olarak bir kenarda tutunuz...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar