Geemp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Human Elf Dwarf farketmez BL de olmasi ii olur. Set parcalari fln pvp amacli ve iyi olsun. Epic Binek tercih edilir. İrtibat icin msn : [email protected]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bende burning legionda lvl 60 priest var ama ırkı elf. Set olarak trascendence sadece 1 parça eksik( o da robe, neferiusu kesemedik ama yakındır). İki tane epic binek var biri kaplan diğeri ise horse (reputation kastım). Rank 11 oldum ama bu hafta 12 ye atlarım heralde 13000 küsür adam kestim bu hafta (çok rahat adam kesiliyor). Para olarak biraz harcadım ama geriye 1300 gold filan kaldı. elimde benediction var tabi... bg için kurulu takımımız var...ab, wsg, ve av de exaltedim itemlar hepsini aldım ama kullanmıyorum, çantada hepsi isterseniz kullanırsınız... Satmam için baya ikna edici bi para isterim ama, alabilecek gücünüz varsa anlaşırız:) siz bi fiyat söööleyin ben eksik derim :) pm atın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 maşallah :) Bankaya gidip WoW kredisi almamız lazım galiba bu char için[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geemp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 charin adi ne? honor siralamarina bakcam da oyuzden sordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geemp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hala aranmaktadir kimsede yok mu ? : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar