vimpir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Cok kucuk 1 kus aldim ama abarti kucuk:) tuyleri var yok gibi:) ucamiyoda dolayisiyla biraz kaynastik gibi ama kafeste dururken hafif hafif titriyor ben yanina gidince ozellikle???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Esinti almayan bir yere kafesini yerleştirirsin hassas olan yavru kuşu bir süre sağlığından etmessin. Küçük kuşları ele ve insana alıştırmak ve konuşturmak daha kolaydır. Kafese sadece yem yemeye giderler.Bence kafesinin kapısını bile kapatmana gerek yok. Konuşturmak istiyorsan önce cicikuş gibi kelimelerle başla .Elinle başını kaşırsan parmak uçlarınla hoşuna gidecektir.Yalnız dikkat et dışarıda olduklarında bazen yere inerler ve gezinirler.Bu sırada ezilmesin minik kuşumuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya sorma kendini masadan asaya atiyor pat diye dusuyo:( cama yakin 1 yerde duruyor ama pimapen ruzgar gelmez pc nin yanina aliyim orasi firin gibi oluyor:), bide bi yazi okudum ayna koymak kusta stress yapabiliyormus asik filan oluyormus goruntusune ama benim bildigim butun kafeslerde var ayna? ne dersiniz[signature][hline] [Bu mesaj vimpir tarafından 01 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sanmıyorum. kesinlikle sıcak bir yere koy kuşu. rüzgar almayan bir yerde olsun. pimapenlere güvenme, biri gelir camı açık unutabilir. tehlikeye atmamak lazım :) ayna koymanı öneririm. ben öyle birşey bilmiyorum. aynalar faydalı olabiliyor kuşlar için. karşısında bir kuş konuşur. ayrıca fazlası ilede severler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bu pozlari cokta istiyerek vermedi ben istiyorum kendisi bana atlasin gelsini elimi uzattimmi ziplasin hemen 1 kere bu ozelliklere sahip kusum oldu, oda öldü:( nasi 1 yol izlemem lazim surekli ilgileniyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 çok tatlı. benim de macit diye kuşum vardı 8-9 sene yaşadıktan sonra öldü yazık.[signature][hline]Biziz | Değiliz Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 aaah aaah maciti ailcek sevgiyle anıyoruz...[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. metboy 30 Eylül 2005 20:41 tarihinde demiş ki ;; ben bilmem hanım bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: metboy, 01 Ekim 2005 23:34 tarihinde demiş ki: çok tatlı. benim de macit diye kuşum vardı 8-9 sene yaşadıktan sonra öldü yazık. kim bilir nekadar alismistiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaslar sole hazır ses dosyalari bulabilcegim bir yer varmi, muhabbet kusuna dinleticem butun gun:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kusla konusuyorum oda sakin bir sekilde gagasini birbirine surtuyor hafif hafif gozlerini kapiyor normalmidir bu hareket sanki beni dinliyor:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: vimpir, 02 Ekim 2005 00:43 tarihinde demiş ki: said: metboy, 01 Ekim 2005 23:34 tarihinde demiş ki: çok tatlı. benim de macit diye kuşum vardı 8-9 sene yaşadıktan sonra öldü yazık. kim bilir nekadar alismistiniz evet ya gençken (genç dediğim 4 yaş falan) çok iyi konuşmaya başlamıştı. 40 taneden fazla kelime saymıştım söylediği. bizi de çok seviyordu, cam açıkken falan hiç kaçmıyordu. eh napalım.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bana biraz yol gosterirmisin bizimki cok kucuk daha tuyleri bile cikmamis:) cok urkek ama omuzumuzda butun gun surekli konusuyoruz tabi daha 1 hafta bile olmadi cok aceleci 1 tip oldugum icin kusu zorluyorum biraz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 daha çok küçük. küçükken ona herşeyi alıştırabilirsin. yavaş yavaş herşeye alışacaktır. sıcak bir yere koy, eline veya omzuna alıştırmaya bak. müzik dinlemeyi veya ayna karşısında kendi kendilerine konuşmayı oldukça severler. tabi sende günde ona 10-15 kere söylemeni istediğin şeyi tekrarlarsan ileride aynı teknikle başka kelimeler öğretirsen konuşabilir :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar